Fotbal intern

Edi Iordănescu a dus-o pe Gaz Metan pe primul loc în Casa Pariurilor Liga 1, dar e supărat pe jucătorii săi. “Poate fac în așa fel încât să nu mai fie plătiți la zi!”

09.09.2019 | 10:11
Edi Iordanescu a duso pe Gaz Metan pe primul loc in Casa Pariurilor Liga 1 dar e suparat pe jucatorii sai Poate fac in asa fel incat sa nu mai fie platiti la zi

Edi Iordănescu a dus-o pe Gaz Metan Mediaș pe prima poziție în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, dar antrenorul în vârstă de 41 de ani este supărat pe jucătorii săi. Acesta a reacționat după meciul amical câștigat de medieșeni cu CS Hunedoara, scor 2-1. Gaz Metana  fost condusă cu 1-0, dar Ely Fenandes și Moussa Sanoh au întors rezultatul.

Edi Iordănescu e supărat pe jucătorii de la Gaz Metan Mediaș

”Din păcate am primit multe răspunsuri negative şi chiar dacă conducerea în momentul de faţă are meritul că a reuşit să menţină un echilibru financiar, lucrurile astea se pot schimba rapid din punctul meu de vedere. Se poate ca eu, din funcţiona care o am, să fac în aşa fel încât să nu mai fie plăţile la zi.

Am impresia că atunci când toate lucrurile sunt bune câteodată înţelegem greşit treaba asta.Sunt supărat şi dezamăgit pentru că chiar dacă sunt conştient că mentalitatea este încă în formare, suntem departe de ceea ce îmi doresc şi de aşteptările pe care eu le am”, a spus Edward Iordănescu la Telekom Sport.

Jucătorii de la Gaz Metan la o pauză de hidratare în meciul cu FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
Jucătorii de la Gaz Metan la o pauză de hidratare în meciul cu FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu

Gaz Metan e lider după 8 etape

Gaz Metan Mediaș ocupă locul 1 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu 18 puncte, la un singur punct în fața CFR-ului și la două distanță de Universitatea Craiova. Echipa antrenată de Edward Iordănescu este neînvinsă în sezonul 2019 – 2020, după ce a bifat cinci victorii și trei rezultate de egalitate în cele 8 etape jucate până în prezent.

Pentru Gaz Metan Mediaș urmează meciul cu FC Viitorul Constanța din etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, luni, 16 septembrie, de la ora 21.00, pe stadionul Central din Ovidiu. Partida este transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.