Sport

Edi Iordănescu a elucidat misterul absenței lui Budescu din lotul pentru derby-ul cu Dinamo: „100% fizic nu va fi curând”

Edi Iordănescu a explciat înainte de meciul cu Dinamo motivul pentru care Budescu nu se află în lot.
12.09.2021 | 21:34
Edi Iordanescu a elucidat misterul absentei lui Budescu din lotul pentru derbyul cu Dinamo 100 fizic nu va fi curand
ADVERTISEMENT

Una din surprizele pentru derby-ul dintre FCSB și Dinamo a fost absența lui Constantin Budescu din lotul lui Edi Iordănescu. Antrenorul vicecampioanei României a explcat motivul pentru care acesta nu a fost inclus pe foaia de joc.

Edi Iordănescu: „Budescu nu este 100% apt”

La interviul dinaintea partidei cu Dinamo, Edi Iordănescu a declarat că Budescu nu este 100% apt pentru a evolua în derby de România.

ADVERTISEMENT

„Budescu va fi în lot când o să fie apt 100% din punct de vedere medical și când o să fie 100% fizic. Bine, 100% fizic nu va fi curând, dar noi îl vom ajuta, din minutele pe care le va avea în jocuri va atinge un nivel bun”, a declarat Edi Iordănescu.

Transferurile lui Dinamo i-au creat probleme lui Iordănescu

Edi Iordănescu a recunoscut faptul că a avut dificultăți în a pregăti meciul cu Dinamo, din cauza transferurilor efectuate de clubul din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

„N-a fost ușor, pentru că a fost greu de anticipat. Informația e capitală în astfel de momente, sunt opt jucători noi la Dinamo, e greu să anticipezi care sunt pregătiți, ce schimbări pot apărea.

Noi ne-am concentrat foarte mult pe ce avem noi de făcut”, a recunoscut Edi Iordănescu.

Constantin Budescu avea drept de joc cu Dinamo

Întors la FCSB după o pauză de trei ani, Constantin Budescu este nerăbdător să îmbrace din nou tricoul roș-albastru într-un meci oficial, dar situația lui a fost incertă bună perioadă din cauza cartonașului roșu încasat chiar înainte să plece în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla pe 6 februarie 2021, în ultimul minut al meciului pierdut de echipa sa de atunci, Astra Giurgiu, scor 0-2, în fața celor de la FC Argeș. Vizibil iritat, „Budi” și-a vărsat nervii pe centralul Andrei Antonie, iar acesta nu l-a iertat pentru injuriile adresate.

Constantin Budescu avea drept de joc cu Dinamo. Anunțul oficial a fost făcut de LPF, prin vocea secretarului general Justin Ștefan:

ADVERTISEMENT

 „Am discutat cu cei de la FRF, Budescu și-a ispășit suspendarea, nu este niciun fel de problemă. El a primit două etape de suspendare, dar a rămas legitimat la Astra până la data de 15 februarie.

Clubul a disputat două jocuri până când el a fost transferat de Damac, astfel că și-a ispășit suspendarea. Din punctul meu de vedere poate juca fără probleme cu Dinamo, așa mi s-a transmis”, a spus oficialul LPF.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – FCSB: 2,22 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT