Sport

Edi Iordănescu și chinul prin care a trecut în izolare: „De când am venit, parcă a fost un blestem!”. Mesaj pentru Gigi Becali. Video

Edi Iordănescu a explicat cum a trecut peste calvarul COVID-19 și consideră că a avut numai ghinioane de când a venit la FCSB.
29.10.2021 | 17:52
Edi Iordanescu si chinul prin care a trecut in izolare De cand am venit parca a fost un blestem Mesaj pentru Gigi Becali Video
ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB-ului a fost lovit de neșansă și are extrem de mulți jucători accidentați și infectați în continuare cu COVID-19.

Iordănescu Jr. a vorbit într-o conferință de presă înainte de meciul de la Buzău cu FC Argeș despre ultimele noutăți de la echipă și despre obstacolele pe care le-a întâmpinat în toată această perioadă.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu le răspunde contestatarilor: „Au fost într-o eroare gravă!”

Edi Iordănescu a susținut o conferință de presă înainte de meciul dintre FCSB și FC Argeș și a mărturisit cât de greu i-a fost în perioadă în care a fost infectat cu noul SARS-COV-2.

„A trebuit să trec și prin această situație, cel mai tare m-a apăsat că n-am putut ajuta așa cum ar trebui echipa, fiind în izolare. Am avut încredere totală în cei din staff care au fost sănătoși, sunt sigur că în linii mari și-au făcut treaba”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei le-a răspuns și celor care au atacat FCSB și care au sugerat că nu vor să joace meciul din campionat cu Farul Constanța: „Nu doresc niciunei echipe să treacă prin ce am trecut noi. Cei care au condamnat sau au avut în minte niște scenarii au fost într-o eroare gravă!”.

Edi Iordănescu, despre perioada din izolare: „Am făcut potecă în sufragerie”

Edi Iordănescu a recunoscut că i-a fost foarte dificil să urmărească și să pregătească echipa din izolare la domiciliu: „Am făcut potecă în sufragerie în fața televizorului la meciul cu CS Mioveni (n.r. – 3-0). M-am apropiat ca distanță parcursă de unii dintre băieți.

ADVERTISEMENT

E foarte greu să fii departe de echipă, să nu poți transmite ceea ce vrei. Am fost într-o legătură permanentă cu ei, m-am implicat, dar e altceva când ești printre băieți”. 

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Edi Iordănescu putea sta pe bancă la meciul cu CS Mioveni însă antrenorul a preferat să rămână în izolare.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu are în continuare problemele de lot: „În formulă completă vom avea o cu totul altă forță”

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Edi Iordănescu a revenit pe 25 octombrie la antrenamentele echipei, alături de alți patru jucători. Înainte de meciul cu FC Argeș alți trei fotbaliști au ieșit din izolare din informațiile FANATIK, însă Iordănescu Jr. are în continuare probleme de lot.

„Încă n-am reușit să recuperăm toți jucătorii, din păcate. Când vom fi în formulă completă, vom avea o cu totul altă forță. De când am venit, parcă a fost un blestem, tot timpul probleme medicale, a venit și situația cu COVID-ul, care ne-a pus la pământ!”.

Antrenorul FCSB-ului atrage atenția asupra faptul că jucătorii săi au pierdut foarte mult din punct de vedere fizic datorită faptului că nu s-au mai putut antrena deloc odată ce au fost infectați:

„Lumea să înțeleagă că cea mai mare problemă e că mulți jucători au ieșit din procesul de pregătire. Două săptămâni de stat separat, în izolare, înseamnă trei-patru săptămâni de muncă pentru a-i readuce la o formă fizică acceptabilă pe jucători”.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali: „Am fost dorit aici cu insistenţă”

Tehnicianul FCSB-ului a vorbit și despre relația cu patronul Gigi Becali și a precizat că singurul său obiectiv este să obțină titlul la finalul acestei ediții de campionat.

„Fiecare are dreptul să comenteze ce vrea. Nu comentez ce a apărut în toată această perioadă. Am fost dorit aici cu insistenţă. Mi s-au acceptat condiţiile. S-a dorit aducerea mea, datoria mea e să satisfac suporterii prin îndeplinirea obiectivelor.

Datoria mea e să satisfac patronul, să-i mulţumesc pentru încrederea acordată, iar când vom trage linie să fim campioni, dacă se poate. Durmul e foarte lung, adversarii sunt competitivi şi puternici. Nu ne va fi uşor.

Am un contract, vin cu energie, ambiţie şi concetrare, iar băieţii să fie în fiecare zi din ce în ce mai buni. Dacă va veni o zi în care patronul nu va fi mulţumit de munca mea, mă va apela. Vom sta de vorbă în ceea ce înseamnă viitorul nostru împreună şi al echipei.

Cred că progresul va veni în timp, am mare încredere în jucători. Ştiu că sunt pe drumul bun. E un pic ciudat că după 6 victorii consecutive vorbim despre probleme. Muncim în fiecare zi ca în final să fim campioni”, a mai spus Edi Iordănescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 1,93 este cota pentru „2-3 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT