Fotbal intern

Edi Iordănescu a explicat de ce a refuzat Astra: ”Sunt lucruri care persistă acolo”

13.11.2020 | 20:13
Edi Iordănescu a explicat de ce a refuzat Astra: ”Sunt lucruri care persistă acolo”
Antrenorul Edi Iordănescu a explicat de ce a refuzat oferta de la Astra, în ciuda faptului că a negociat mult timp cu oficialii giurgiuveni și a lăsat să se înțeleagă că va accepta propunerea. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Antrenorul Edi Iordănescu a explicat de ce a refuzat oferta de la Astra, în ciuda faptului că a negociat mult timp cu oficialii giurgiuveni și a lăsat să se înțeleagă că va accepta propunerea.

Astra Giurgiu a anunțat în mod oficial miercuri că Eugen Neagoe este noul antrenor al echipei, confirmând informația oferită în exclusivitate pentru FANATIK”Geană” a antrenat ultima dată pe Hermannstadt, în 2019.

ADVERTISEMENT

După ce fiul fostului selecționer a decis să nu mai meargă la Astra, președintele Dani Coman a răbufnit și a spus că nu va mai vorbi și nu va mai lucra niciodată cu acesta.

De ce a refuzat Edi Iordănescu să semneze cu Astra

”Și eu am crezut că voi ajunge la Astra până în ultimul moment. Au fost discuții și în alte părți, eu voiam să merg afară. A fost și situația mea familială, soția a născut acum trei zile. Toată această perioadă, în care le-am spus că nu pot lua echipa, s-au întâmplat niște lucruri la care eu nu mă așteptam”, a declarat Edi Iordănescu despre refuzul de a merge la Astra.

ADVERTISEMENT

”Nu mi-a fost teamă de partea sportivă, cunosc grupul de acolo, știam că pot face anumite lucruri funcționale, alături de Bogdan Mara și Dani Coman. Eu n-am fugit niciodată de presiune. Sunt lucruri care persistă acolo, le știe toată lumea. Când sunt datorii de atâtea luni, e greu să motivezi jucătorii”, a spus antrenorul la emisiunea Digi Sport Special.

”Îl înțeleg pe Dani Coman, dar trebuie să îi treacă, nu poți strica o prietenie din cauza unei chestiuni profesionale. În ultima clipă am luat decizia de a renunța, i-am spus lui Dani că-mi pare rău”, a încheiat Edi Iordănescu.

În vârstă de 42 de ani, Edi Iordănescu este liber de contract din luna iulie, după ce s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul a mai pregătit în cariera sa formațiile FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, ȚSKA Sofia, Astra Giurgiu și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Geană” Neagoe a antrenat ultima dată pe Hermannstadt, în 2019. Primul meci al lui pe banca tehnică a Astrei va fi cu Dinamo București, în meciul restanță din etapa a noua, care se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Astra Giurgiu se află într-o situație disperată. Echipa care până în acest sezon nu a ratat niciodată play-off-ul este pe ultimul loc în clasament, cu doar patru puncte adunate în primele 9 etape. De altfel, în meciul de sâmbătă se întâlnesc ultimele două clasate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri