Sport

Edi Iordănescu a făcut 3 modificări. Ăsta e primul ”11” al naționalei României la meciul cu Bosnia. Exclusiv

Edi Iordănescu a decis să facă mici modificări în echipa de start pentru meciul cu Bosnia, iar FANATIK a aflat cele 3 schimbări față de întâlnirea cu Finlanda.
26.09.2022 | 19:53
Edi Iordanescu a facut 3 modificari Asta e primul 11 al nationalei Romaniei la meciul cu Bosnia Exclusiv
Edi Iordănescu a decis să facă mici modificări în echipa de start pentru meciul cu Bosnia, iar FANATIK a aflat cele 3 schimbări față de întâlnirea cu Finlanda. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” își joacă în Giulești ultima șansă de a se salva de la retrogradarea în Divizia C din Liga Națiunilor, dar, din nefericire, depinde și de rezultatul celuilalt joc din grupă.

3 modificări în echipa României pentru meciul cu Bosnia. Pe cine a scos Edi Iordănescu din primul ”11”

FANATIK a aflat echipa de start pe care Edi Iordănescu o va trimite în teren la meciul împotriva Bosniei-Herțegovina. Vor exista 3 modificări față de primul ”11” folosit la Helsinki, în remiza cu Finlanda.

ADVERTISEMENT

Astfel, în centrul defensivei va evolua Andrei Burcă, care îi ia locul lui Ionuț Nedelcearu, iar la mijlocul terenului, Darius Olaru îl va înlocui pe suspendatul Marius Marin, în timp ce Nicolae Stanciu va juca în locul lui Florin Tănase.

FANATIK a aflat că echipa de start pentru partida cu Bosnia-Herțegovina este următoarea: I. Radu – Rațiu, Burcă, Ad. Rus, Bancu – Stanciu, R. Marin, Olaru – Man, Alibec, Sorescu.

ADVERTISEMENT

Alegerile făcute de Edi Iordănescu s-ar putea să-l supere pe Gigi Becali, care i-a cerut selecționerului să joace cu Florin Tănase, Andrei Cordea și Darius Olaru. Dintre cei trei, doar ultimul este titular împotriva Bosniei-Herțegovina.

Edi Iordănescu, tot mai contestat

”Tricolorii” vor întâlni Bosnia-Herțegovina în ultima partidă din Liga Națiunilor și speră să evite retrogradarea, dar se află și la mâna rezultatului din cealaltă întâlnire, deoarece Finlanda nu trebuie să câștige în Muntenegru.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce prima reprezentativă a terminat la egalitate, scor 1-1, întâlnirea cu Finlanda de la Helsinki, Adrian Mutu s-a plasat de partea selecționerului Edi Iordănescu și a cerut ca acesta să rămână pentru că este nevoie de continuitate.

În schimb, Basarab Panduru a atacat Federația Română de Fotbal pentru felul în care au gestionat aducerea unui selecționer la echipa națională și l-a contestat și pe Edi Iordănescu după duelul cu Finlanda.

ADVERTISEMENT

Nici impresarul Giovanni Becali nu s-a sfiit să vorbească despre plecarea lui Iordănescu jr. de pe banca ”tricolorilor” și chiar a avansat numele unui selecționer străin. Este vorba de Pedro Martins, demis recent de la Olympiakos Pireu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,34 este cota pentru ”total goluri oaspeți în prima repriză: peste 0,5” la meciul România – Bosnia Herțegovina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT