Sport

Edi Iordănescu a fost criticat după vizita la Real Madrid: „Selecționer nu e egal cu antrenor!” / „Dacă te duci, te nenorocești”

Edi Iordănescu a fost criticat de MM Stoica și Basarab Panduru după vizita pe care a făcut-o la Real Madrid, unde s-a întâlnit cu Carlo Ancelotti.
20.09.2022 | 21:59
Edi Iordanescu a fost criticat dupa vizita la Real Madrid Selectioner nu e egal cu antrenor  Daca te duci te nenorocesti
Edi Iordănescu a fost criticat după vizita la Real Madrid. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

MM Stoica este de părere că Edi Iordănescu, în calitate de selecționer, trebuie să se delimiteze de tacticile antrenorilor echipelor de club, indiferent de ce club este vorba.

Edi Iordănescu a fost criticat după vizita la Real Madrid

Edi Iordănescu a fost criticat de Mihai Stoica după vizita pe care a făcut-o la Real Madrid, unde a primit sfaturi și a luat lecții de la Carlo Ancelotti:

ADVERTISEMENT

„Eu cred că nu a fost prea fericită povestea asta, nu cred că ajută mult să povestești că ai fost la antrenamentele lui Real Madrid.

Nu prea poți compara echipele de club cu echipa națională, chiar dacă e vorba despre cea mai titrată echipă de club din istoria fotbalului”.

ADVERTISEMENT

„Selecționer nu este egal cu antrenor. Antrenor e una, selecționer e alta. Punct și de la capăt!”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Dacă te duci la Real Madrid și Barcelona te nenorocești!”

Basarab Panduru a continuat și consideră că Edi Iordănescu ar fi trebuit să meargă mai degrabă la o echipă de club de valoarea lotului României, dând-o exemplu pe Cadiz, echipă care s-a salvat de la retrogradare în sezonul trecut din La Liga.

ADVERTISEMENT

Totuși, „Pandi” l-a felicitat pe selecționer pentru inițiativă și crede că este mai bine să aibă astfel de activități decât să nu facă nimic:

„Eu cred că dacă te duci la Real Madrid și Barcelona te nenorocești. Sau la Guardiola… te duci acolo și te miri că jucătorii tăi nu știu să paseze ca Manchester City.

ADVERTISEMENT

Mai bine te duci la Cadiz și îi întrebi pe ăia cum s-au salvat în sezonul trecut, că noi cam pe-acolo suntem”.

„Faptul că se duce undeva și nu stă degeaba e de bine. Ne întrebăm că picăm în urna C, ne întrebăm de ce?”, a mai spus Basarab Panduru.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,25 este cota pentru „2 solist” la meciul Finlanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT