Sport

Edi Iordănescu a lăsat doi titulari în afara lotului pentru România – Finlanda. Ce s-a întâmplat cu ei. Exclusiv

Selecționerul Edi Iordănescu nu se dezminte și schimbă din nou primul 11 cu care va începe duelul cu Finlanda. Doi dintre jucătorii care erau ”de bază” în primele jocuri din Liga Națiunilor nu se mai regăsesc în lot.
11.06.2022 | 14:57
Edi Iordanescu a lasat doi titulari in afara lotului pentru Romania  Finlanda Ce sa intamplat cu ei Exclusiv
Edi Iordănescu a renunțat pentru meciul cu Finlanda la doi dintre jucătorii care au evoluat titulari în precedentele partide din Liga Națiunilor. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Doi dintre jucătorii care au început titulari precedentele partide ale României din Liga Națiunilor nu se mai regăsesc în lotul anunțat de Edi Iordănescu pentru meciul cu Finlanda din această seară.

A jucat în ambele partide din Liga Națiunilor, dar și-a pierdut locul pe foaia de joc

După evoluții foarte bune în precedenta ediție a campionatului intern, Casa Pariurilor Liga 1, Andrei Ivan era una dintre soluțiile cele mai la îndemână pentru Edi Iordănescu în perspectiva meciurilor din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Olteanul a fost titularizat în meciul de la Podgorica, pierdut cu 0-2, la capătul căruia ”tricolorii” nu au reușit să-și creeze nicio ocazie clară de gol.

Și la Zenica, Andrei Ivan a fost introdus în teren, pe finalul partidei, la scorul de 1-0 pentru Bosnia și Herțegovina, însă nici în meciul cu pricina nu s-a evidențiat prin nimic.

ADVERTISEMENT

După meciul de la Zenica, atacantul de 25 de ani nu s-a mai antrenat timp de două zile. Din informațiile FANATIK, fotbalistul a acuzat puternice dureri musculare. Pe cale de consecință, Ivan a fost scos din lotul pentru meciul cu Finlanda.

În flanc, pe poziția pe care a fost folosit Andrei Ivan, selecționerul Edi Iordănescu a decis să-l trimită în teren, din primul minut al duelului cu Finlanda, pe Octavian Popescu, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Titular la Zenica, Cristi Manea a fost scos din lot din considerente tactice

Cristi Manea a jucat din primul minut al duelului de la Zenica, 1-0 pentru Bosnia și Herțegovina. Campionul cu CFR Cluj este celălalt titular din startul acestei campanii de Nations League care nu a prins lotul pentru meciul cu Finlanda.

Apărătorul dreapta nu s-a ridicat la așteptările selecționerului și după doar 90 de minute în actuala campanie europeană și-a pierdut nu doar locul din teren, ci și de pe foaia oficială de joc.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Edi Iordănescu a renunțat la jucător din considerente tactice, după ce în precedentul meci nu a ajutat cu nimic echipa, pe faza ofensivă, iar la singurul gol al întâlnirii, Manea a greșit prin poziționare și lipsă de reacție.

Scoaterea lui Manea din lot nu este, însă, o problemă care să-i dea insomnii selecționerului. Pe poziția lui, Edi Iordănescu poate apela la serviciile lui Andrei Rațiu și Sergiu Hanca.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,97 este cota pentru „ambele marchează” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT