Sport

Edi Iordănescu a lăsat trei jucători în afara lotului pentru Andorra – România. Unul dintre ei este de la FCSB

Edi Iordănescu a lăsat trei fotbaliști în afara lotului, înaintea meciului Andorra - România. Unul dintre jucători evoluează la FCSB.
25.03.2023 | 17:56
Edi Iordanescu a lasat trei jucatori in afara lotului pentru Andorra  Romania Unul dintre ei este de la FCSB
Edi Iordănescu a lăsat în afara lotului trei fotbaliști pentru meciul Andorra - România. Unul dintre jucători este de la FCSB. Sursă foto: FRF.ro.
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a lăsat trei jucători din cei 26 convocați în afara lotului pentru prima partidă din preliminariile Euro 2024 cu Andorra, sâmbătă, 25 martie, de la ora 21:45. Mijlocașul Adrian Șut de la FCSB, Marius Ștefănescu, înlocuitorul lui Camora, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate și Adrian Rus vor urmări din tribună partida „tricolorilor”.

Edi Iordănescu l-a lăsat în afara lotului pentru Andorra – România pe Adrian Șut de la FCSB

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Darius Olaru, Deian Sorescu, Octavian Popescu vor fi convocați de Edi Iordănescu la echipa națională a României. Totodată, site-ul nostru a dezvăluit în exclusivitate că Adrian Șut se află în vederile lui Edi Iordănescu, iar în cele din urmă Mihai Stoica a anunțat că fotbalistul de la FCSB a fost convocat în premieră în lotul României.

ADVERTISEMENT

Totuși, mijlocașul echipei finanțate de Gigi Becali nu va putea bifa primele minute în tricoul echipei naționale în meciul cu Andorra, deoarece Edi Iordănescu a hotărât să-l lase în afara lotului. Totodată, selecționerul României a ales să nu se bazeze pentru meciul cu ibericii pe Adrian Rus.

Fundașul central de la Pisa va urmări meciul din tribună. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate cum arată primul „11” pus în teren de Edi Iordănescu pentru primul meci din calificările la Campionatul European din 2024.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu l-a lăsat în afara lotului pe Marius Ștefănescu pentru Andorra – România

Edi Iordănescu a avut mari bătăi de cap pentru primul meci din preliminariile Euro 2024 în special pe postul de fundaș stânga. Fără Nicușor Bancu și Bogdan Vătăjelu, accidentați și Mario Camora, care s-a aflat în lot, dar nu a putut fi recuperat pentru partidele cu Andorra și Belarus, Edi Iordănescu a apelat la varianta Marius Ștefănescu, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Totuși, selecționerul a ales să-l lase în afara lotului pe Marius Ștefănescu pentru meciul cu Andorra. Pe postul problematic de fundaș stânga va evolua Deian Sorescu, deși la antrenamente Edi Iordănescu l-a folosit pe fotbalistul de la FCSB în zona ofensivă.

ADVERTISEMENT

„Tricolorii” vor juca în culoarea galben complet pentru debutul în calificările la Euro 2024 din Germania. De cealaltă parte, Andorra va evolua în culoarea roșu. Va fi prima partidă în care naționala României va îmbrăca noul echipament lansat oficial în urmă cu cinci zile.

Cum arată primul ”11” al României pentru partida cu Andorra

Raul Opruț era favorit să joace pe postul de fundaș stânga pentru debutul României în preliminariile Euro 2024, însă din informațiile FANATIK, fotbalistul lui Hermannstadt nu va putea fi prezent pe gazon la partida cu Andorra din cauza problemelor medicale.

ADVERTISEMENT

Astfel, Deian Sorescu va juca în stânga defensivei „tricolore”. În partea stângă a ofensivei naționalei își va face apariția Olimpiu Moruțan alături de Alibec în centru și Man în dreapta. Cel mai probabil echipa aliniată de Edi Iordănescu va arăta astfel:

I. Radu – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Sorescu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Alibec, Moruțan. Marți, 28 martie, România joacă pe Arena Națională cu Belarus în a doua etapă a grupei I din preliminariile Euro 2024.


  • Cotă exclusivă FORTUNA: 2,39 este cota pentru „Pauză sau Final: X” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT