Sport

Edi Iordănescu a pierdut încă doi titulari din amicalul cu Grecia. Cine nu a făcut deplasarea în Israel. Update exclusiv

Mario Camora și Alexandru Maxim s-au alăturat listei de indisponibili și nu au făcut deplasarea în Israel. Sunt șase indisponibili în total în lotul lui Edi Iordănescu, care a aterizat între timp la Tel Aviv.
27.03.2022 | 14:18
Edi Iordanescu a pierdut inca doi titulari din amicalul cu Grecia Cine nu a facut deplasarea in Israel Update exclusiv
Edi Iordănescu nu se dezice și renunță la veterani. Vrea să construiască o echipă națională nouă, care să fie respectată și care să aibă rezultatele așteptate de fani. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
27-03-2022
18:17

"Tricolorii" au ajuns în Israel! Lipsesc 6 jucători din lot, așa cum a anunțat FANATIK

“Tricolorii” au ajuns la Tel Aviv, de unde vor continua deplasarea la Netanya, oraș aflat la doar 27 de kilometri distanță de capitală. Din lotul deplasat pentru amicalul care se va disputa mați, lipsesc 6 jucători, așa cum a anunțat FANATIK.

Ultimii doi care au intrat pe lista indisponibililor sunt Mario Camora și Alexandru Maxim. De asemenea, mai lipsesc și Florin Tănase, Răzvan Marin, Alexandru Mitriță și Deian Sorescu, testați pozitiv la COVID-19.

În schimb, Darius Olaru și Claudiu Petrila au făcut deplasarea la Tel Aviv. Cei doi au fost convocați de urgență din cauza ultimelor indisponibilități. Sunt prezenți și Dennis Man, Cristi Manea, Denis Alibec și Nicușor Bancu. Cei trei au lipsit contra Greciei din cauza unei viroze.

Problemele medicale i-au dat peste cap planurile lui Edi Iordănescu la prima sa acțiune în calitate de selecționer al României. FANATIK a aflat în exclusivitate că Mario Camora și Alexandru Maxim nu vor face deplasarea la Netanya pentru amicalul cu Israel.

Mario Camora și Alexandru Maxim nu fac deplasarea cu echipa națională în Israel

Din informațiile noastre, căpitanul lui CFR Cluj suferă din cauza unei contracturi musculare după partida cu Grecia, în timp ce decarul „tricolorilor” a intrat și el pe lista fotbaliștilor care s-au îmbolnăvit de viroză.

ADVERTISEMENT

La Netanya nu vor merge nici Florin Tănase, Răzvan Marin, Alexandru Mitriţă şi Deian Sorescu. Cei patru rămân acasă, în izolare, după infectarea cu virusul SARS-CoV-2.

Totuși, Edi Iordănescu are parte și de câteva vești pune în pregătirea amicalului cu Israel. FANATIK a aflat în exclusivitate că selecționerul îi va avea în lot pe cei care au absentat din cauza gripei de la amicalul cu Grecia: Dennis Man, Cristi Manea, Denis Alibec și Nicușor Bancu.

ADVERTISEMENT

Deși toți patru au fost luați în avionul pentru Netanya, Man, Manea, Alibec și Bancu suferă în continuare de viroză, iar singurii care se simt mai bine și au șanse să joace sunt atacantul Parmei și fundașul dreapta de la CFR Cluj.

Luni, 28 martie, de la ora 18:45, se va desfășura antrenamentul oficial al naționalei României, premergător amicalului cu Israel. Meciul este programat marți, 29 martie, de la ora 20:45.

ADVERTISEMENT

Temerile lui Edi Iordănescu s-au adeverit

Imediat după finalul meciului cu Grecia, pierdut de „tricolori”, scor 0-1, lui Edi Iordănescu i-a zburat gândul la următorul test, cel cu Israel. Încă de atunci, selecționerul României era îngrijorat de potențialele probleme medicale care ar putea apărea în rândul primei reprezentative.

„Sunt multe probleme la noi și mi-e frică să nu fie mai multe, dar să vorbim despre fotbal. Rațiu nu a făcut antrenament cu echipa de dimineață. Vedem în seara asta, ne-am și testat… nu voiam să pierdem, dar asta e situația!

ADVERTISEMENT

În primul rând, a fost un test foarte util, îmi pare rău de problemele avute, pentru că ne-am gândit la ceva și a trebuit să schimbăm”, declara, printre altele, Edi Iordănescu, după România – Grecia 0-1.

  • 1-2 este rezultatul ultimului meci Israel – România, disputat pe 24 martie 2018

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,55 este cota pentru „1 solist” la meciul Israel – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT