Fotbal intern

Edi Iordănescu a pus presiune pe Radu Petrescu încă din primele minute: „Trezește-te, Raduleee!” Exclusiv

15.04.2021 | 19:46
Edi Iordanescu a pus presiune pe Radu Petrescu inca din primele minute Trezestete Raduleee Exclusiv
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu l-a menajat deloc pe centralul Radu Petrescu și a contestat deciziile sale încă din primele minute ale partidei cu FCSB.

Deși arbitrul bucureștean poate fi considerat un adevărat talisman pentru Edi Iordănescu, antrenorul campioanei României a contestat fiecare decizie a acestuia și a dialogat de la distanță cu Radu Petrescu.

ADVERTISEMENT

FANATIK a surprins de la nivelul gazonului reacțiile lui Edi Iordănescu la un presupus fault la Ciprian Deac și care nu a fost semnalizat de centralul Radu Petrescu.

Edi Iordănescu a urlat nervos la Radu Petrescu

Edi Iordănescu a fost extrem de nervos pe tot parcursul primei reprize a meciul de la Ploiești, iar la un out pentru FCSB, Radu Petrescu a oprit faza și a transformat-o în lovitură liberă, în urma unui duel între Mario Camora și Ionuț Vînă: „Ce fault e ăsta, bă?! Trezește-te, Raduleeeee!!”, a urlat Iordănescu Jr. de pe bancă.

ADVERTISEMENT

Radu Petrescu l-a pus la punct pe Ciprian Deac după ce a cerut un fault și l-a avertizat să nu mai simuleze: „Du-te, Cipriane. Să nu vin eu la tine!”, i-a spus centralul ferm lui Deac.

Înainte de meci, un fost antrenor al clujenilor contesta delegarea lui Radu Petrescu, pe motiv că este din București, dar și alegerea Ploieștiului ca locație pentru acest meci: „Nu înțeleg de ce acest meci se joacă la Ploiești! De ce nu s-a găsit o variantă de mijloc? Putea să se joace la Sibiu, la Mediaș. Legat de arbitru, e un arbitru din București. De ce nu poate fi Horațiu Feșnic, un arbitru din Cluj? Lucrurile nu sunt chiar așa cum ar trebui. Până la urmă, CFR este echipa care are un handicap din start”, a tunat Alin Minteuan, la GSP.

ADVERTISEMENT

Schimb dur de replici în timpul meciului între Toni Petrea și Edi Iordănescu: „Ce urli atât?” / „Respectă-mă!”

Edi Iordănescu s-a contrat și cu omologul său de la FCSB, Toni Petrea și a avut mai multe schimburi de replici pe parcursul primei reprize a derby-ului de la Ploiești.

Gabriel Debeljuh a primit un cartonaș galben pentru simulare în loc de fault, iar Edi Iordănescu și-a pierdut cumpătul și a început să urle la arbitru, ceea ce l-a deranjat pe Toni Petrea: „Ce urli atît? Faci prea mult scandal! /„Toni, eu nu am vorbit cu tine. Respectă-mă! Dar tu ce vrei? Tu să țipi și eu nu?”, a fost dialogul tensionat dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că CFR Cluj are încă un jucător infectat cu COVID-19 înainte de Supercupa cu FCSB, iar Edi Iordănescu a avut o criză de nervi. Se pare că Mihai Bordeianu este infectat și va lipsi și el la următoarele partide din Casa Pariurilor Liga 1.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT