Edi Iordănescu a ratat un super contract! “Eram doar la o semnătură! Aveam bagajele făcute!”

Carmen Badulescu    Iuliana Spirache   
in Liga 1 Betano
12/09/2018, 22:48
Edi Iordănescu a ratat un super contract! “Eram doar la o semnătură! Aveam bagajele făcute!” GALERIE FOTO
Edi Iordănescu într-o conferinţă de presă la CFR Cluj. Antrenorul a ratat un super contract

Edi Iordănescu a ratat un super contract înainte să ajungă la CFR Cluj. Fiul lui Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al echipei naţionale a României, a povestit că a fost aproape de a semna cu un club important din Europa, dar nu a dorit să dezvăluie motivul pentru care a scăpat ocazia de a pleca din România.

Edi Iordănescu a fost demis de la CFR Cluj după doar trei meciuri în care i-a antrenat pe ardeleni, iar tehnicianul român susţine că nu există discuţii pentru a merge la vreo echipă. Acesta preferă să aştepte până la pauza competiţională din iarnă pentru a lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul său.

De ce a ratat Edi Iordănescu un super contract

“Aș considera că nu sunt aproape de a semna cu nicio echipă. Și vorbește un om care a fost cu bagajele făcute pentru un contract în străinătate, acum vreun an și ceva, într-un campionat spun eu puternic și dimineața trebuie să mă trezesc și să mă urc în avion, dar a picat totul. Eram doar la o semnătură! În fotbal e greu să spui că ești foarte aproape. Important este să am inspirație și să aleg ce trebuie. Adică un loc în care să am susținere și continuitate”, a spus Edi Iordănescu la o emisiune de sport.

Se află pe lista FCSB-ului

La începutul lunii septembrie, FANATIK.RO a anunţat că Edi Iordănescu este foarte aproape de FCSB, iar antrenorul român i-a garantat lui Gigi Becali titlu, dar toate acestea dacă latifundiarul din Pipera l-ar lăsa pe tehnician să deţină tot controlul la gruparea “roş-albastră”. “Edi garanează titlul dacă bate palma cu Gigi Becali!”, dezvăluie cei care au o relaţie extrem de apropiată cu tehnicianul.

Înaintea sezonului 2018 – 2019 au existat discuţii între Edi Iordănescu şi Gigi Becali, dar faptul că fostul antrenor de la CFR Cluj a evitat să dea un răspuns, negociind şi cu două echipe de afară şi, ulterior, cu CFR Cluj l-a făcut pe Becali să-l reconfirme pe Dică în postul de antrenor principal.

Edi Iordănscu a rezistat 3 meciuri la CFR Cluj

Edi Iordănescu a fost foarte încrezător la începutul sezonului 2018 – 2019 pe banca tehnică a CFR-ului, dar mandatul lui pe banca ardelenilor a durat doar trei meciuri, Supercupa (1-0 la Craiova), remiza cu Botoşani din prima etapă (1-1) şi eşecul din meciul tur cu Malmo (0-1) în turul 2 preliminar al Champions League. Edi Iordănescu a acceptat să plece de la campioana României după ce a fost prins în războiul dintre taberele şefilor, dar a încasat 350.000 de euro primă compensatorie.

După ce s-a despărţit de CFR Cluj, Edi Iordănescu a negociat cu FC Voluntari, atunci când ilfovenii erau în căutarea unui înlocuitor pentru Daniel Opriţa. Mai mult, FC Poli Iaşi s-a interesat de serviciile fiului fostului selecţioner al României, dar antrenorul nu a fost interesat să accepte vreo propunere din Liga 1 Betano.

În vârstă de 40 de ani, Edi Iordănescu a antrenat echipe precum CFR Cluj, Astra Giurgiu, ŢSKA Sofia, Pandurii Târgu Jiu, FCM Târgu Mureş, Fortuna Brazi şi FC Vaslui. A fost antrenor secund la FCSB.

Închide ×