Sport

Edi Iordănescu a reacționat după gafa făcută de Ionuț Radu în partida Bologna – Inter: „Trebuie să își asume decizii corecte pentru cariera lui!”

Edi Iordănescu, selecționerul naționalei României, a reacționat, pe contul personal de Facebook, după gafa uluitoare comisă de Ionuț Radu în Bologna - Inter Milano, 2-1.
01.05.2022 | 14:56
Edi Iordanescu a reactionat dupa gafa facuta de Ionut Radu in partida Bologna  Inter Trebuie sa isi asume decizii corecte pentru cariera lui
Edi Iordănescu, selecționerul naționalei României, a reacționat, pe contul personal de Facebook, după gafa uluitoare comisă de Ionuț Radu în Bologna - Inter Milano, 2-1
ADVERTISEMENT

Ionuț Radu a făcut o gafă colosală în minutul 81 al partidei Bologna – Inter Milano, la scorul de 1-1. De greșeala portarului român a profitat Nicola Sansone, care a trimis mingea în poartă și a îndepărtat-o pe Inter de primul loc din Serie A, ocupat de AC Milan.

Edi Iordănescu a reacționat după gafa făcută de Ionuț Radu în partida Bologna – Inter

Edi Iordănescu susține că eroarea comisă de Ionuț Radu ar putea fi cauzată de faptul că portarul român nu evoluează constant, fiind rezerva lui Samir Handanovic.

ADVERTISEMENT

Totodată, selecționerul României îi atrage atenția lui Ionuț Radu la faptul că, în următoarea perioadă, trebuie să ia anumite decizii corecte pentru cariera sa.

„Ionuț Radu este un portar extrem de talentat, cu o mentalitate competitivă și cu viitor frumos. Oricine greșește și, atunci când nu aperi un sezon întreg, există și riscul unor momente mai puțin fericite. 

ADVERTISEMENT

Nu este doar greșeala lui, cu sigurantă că trebuie împărțită și asumată și de cei din jurul lui.

E un portar cu viitor în tricoul echipei naționale, dar care trebuie ca în următoarea perioadă să își asume decizii corecte pentru cariera lui”,  a scris Edi Iordănescu, pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu vrea să plece de la Inter

Oscar Damiani, impresarul lui Ionuț Radu, a anunțat, zilele trecute, că goalkeeper-ul român vrea să o părăsească pe Inter, după gafa comisă în meciul cu Bologna.

„Radu a greșit, dar a fost și ghinion. El e puternic și de caracter. Alegerea lui e să plece de la Inter, pentru că va veni și Onana (n.r. Andre Onana, fostul portar al lui Ajax).

ADVERTISEMENT

Poate că a fost neliniștit și din cauza asta și pentru că a fost trimis în teren în ultimul moment. Rămâne eroarea, dar e un portar mare și va demonstra în continuare lucrul acesta. A jucat doar un meci în Cupa Italiei”, a spus Oscar Damiani, la Radio Goal.

ADVERTISEMENT
Tags: