Fotbal intern

Edi Iordănescu a refuzat Dinamo! Motivul pentru care nu a vrut să preia echipa

20.11.2018 | 12:47
Edi Iordanescu a refuzat Dinamo Motivul pentru care nu a vrut sa preia echipa

După mai multe schimbări de antrenor în ultimii ani, Dinamo pare să-și fi găsit stabilitatea odată cu venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică. Remiza din derby-ul cu FCSB le oferă încredere „câinilor” că pot ajunge în play-off, după ce și-au dominat marea rivală.

Unul dintre tehnicienii din fotbalul românesc ofertați de Dinamo a fost Edward Iordănescu. Acesta a dezvăluit însă că i-a refuzat pe dinamoviști din cauza trecutului său în roșu și albastru.

Edi Iordănescu a refuzat Dinamo

Iordănescu Jr. consideră că selecția este cea mai mare problemă de la Dinamo în ultimii ani, echipa beneficiind de toate celelalte aspecte pentru a face performanță.

„Am avut o ofertă de la Dinamo, dar nu-mi place să vorbesc de subiectele astea foarte mult. Era greu, am crescut în altă parte. Mi s-au făcut anumite promisiuni, dar cred că era mai important pentru club să aibă un antrenor mai aproape de tradiţia ei, de sufletul ei. 

Nu pot să fiu fals, nu o să reneg anumite simpatii pe care le am. O să încerc să-mi fac treaba aşa cum pot, într-un mod profesionist, dar nu o să pot să reneg anumite lucruri.

Dinamo ar fi trebuit să fie acolo sus, nu să aibă emoţii pentru play-off. Selecţia, din punctul meu de vedere, e discutabilă. Când jucătorii nu performează, înseamnă că nu ai fost inspirat în selecţie” – a spus Edward Iordănescu la o televiziune de sport.

Iordănescu nu mai antrenează din vară

Edi Iordănescu este fără echipă din vară, atunci când CFR Cluj l-a demis extrem de rapid din cauza rezultatelor modeste. Înainte de a veni la CFR, Iordănescu s-a aflat pe banca Astrei Giurgiu, alături de care a avut un parcurs impresionant. De altfel, în momentul când Mulțescu a fost demis de la Astra săptămâna trecută, la Giurgiu s-a vorbit despre o posibilă revenire a lui Edi pe banca tehnică.