Sport

Edi Iordănescu a renunțat să mai vadă încă un eșec al lui Răzvan Lucescu în Grecia. Motivul are legătură cu naționala. Exclusiv

Edi Iordănescu nu a mai plecat la Salonic pentru a o vedea la treabă atât pe PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, la care evoluează Alexandru Mitriță, cât și pe Aris, la care joacă Cristi Ganea.
11.05.2022 | 21:45
Edi Iordanescu a renuntat sa mai vada inca un esec al lui Razvan Lucescu in Grecia Motivul are legatura cu nationala Exclusiv
Edi Iordănescu a renunțat să mai vadă încă un eșec al lui Răzvan Lucescu în Grecia. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

În cele din urmă, PAOK a pierdut un nou meci în campionat, împotriva lui Aris Salonic, scor 0-1, iar trupa lui Răzvan Lucescu nu a mai câștigat un meci de la finalul lunii martie.

Edi Iordănescu a renunțat să mai vadă încă un eșec al lui Răzvan Lucescu în Grecia

FANATIK a aflat că Edi Iordănescu a renunțat să mai vadă meciul dintre PAOK și Aris, unde ar fi mers să îi urmărească la lucru pe Alexandru Mitriță și pe Cristi Ganea.

ADVERTISEMENT

Motivul a fost Cristi Ganea, care l-a anunțat pe selecționer că este accidentat și că nu va juca împotriva lui PAOK, ceea ce s-a și întâmplat, în timp ce Alexandru Mitriță a intrat pe teren în minutul 66 al confruntării.

După retragerea din națională a lui Alin Toșca, „tricolorii” mai aveau nevoie de un fundaș stângă, pe lângă Mario Camora și Nicușor Bancu, iar Cristi Ganea ar fi fost chemat pentru meciurile din Liga Națiunilor cu siguranță, mai ales că România va juca patru meciuri în zece zile.

ADVERTISEMENT

Așadar, fostul fundaș, printre altele, al lui Athletic Bilbao va rata convocarea pentru meciurile României din Liga Națiunilor.

„Noi avem păcatul ăsta, noi când câștigăm un meci, spunem că adversarul era modest. Dar așa a fost și acum.

ADVERTISEMENT

Concluzia este că echipa națională este în formare. Mai avem lucruri de pus la punct, este în formare ca mentalitate, ca gândire și ca identitate.

Eu am energie, caut să construim , să facem lucruri care să ne apropie de performanță, dar mi-am a asumat asta, nu spun că îmi schimb acum mesajul”, a declarat Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT
  • 29 de ani are Cristi Ganea
  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Cristi Ganea, conform transfermarkt.com

Răzvan Lucescu, fără victorie la PAOK din luna martie

Răzvan Lucescu traversează un moment dificil la PAOK, care nu a mai câștigat din data de 20 martie, de la o partidă cu AEK Atena, scor 1-0.

A urmat o serie de șapte înfrângeri și trei egaluri pentru PAOK, iar postul lui Răzvan Lucescu se află în pericol. Singura veste bună, dacă o putem numi așa, este că în ciuda rezultatelor negative, formația tehnicianului român se află în continuare pe locul doi în campionat, fără nicio șansă la câștigarea titlului, însă.

Alexandru Mitriță a intrat pe teren în minutul 66 al partidei, fără rezultate notabile. Fotbalistul român are 3 goluri și 3 pase decisive în 34 de meciuri jucate pentru PAOK în toate competițiile.

  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Mitriță, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT