Sport

Edi Iordănescu a văzut Rapid – FCSB 1-0 de lângă banca lui Dinu Todoran. Ce a postat după derby

Edi Iordănescu a văzut derby-ul Rapid FCSB de lângă banca lui Dinu Todoran.
16.08.2021 | 22:53
Edi Iordanescu a vazut Rapid  FCSB 10 de langa banca lui Dinu Todoran Ce a postat dupa derby
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a FCSB-ului, iar Gigi Becali a confirmat în exclusivitate pentru site-ul nostru informația.

Noul tehnician al „roș-albaștrilor” a fost prezent pe stadion la derby-ul dintre Rapid și FCSB, scor 1-0, și a stat la doar două rânduri distanță de banca lui Dinu Todoran, postând o impresie despre meci pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a văzut Rapid – FCSB 1-0 de lângă banca lui Dinu Todoran

Edi Iordănescu este noul antrenor al FCSB-ului, el fiind prezent la ultimul meci al „roș-albaștrilor” în derby-ul cu Rapid, stând chiar cu două rânduri desupra băncii tehnice a vicecampioanei României.

„O atmosferă senzațională de care fotbalul românesc are nevoie. Am văzut ceva extraordinar și la Arad. Felicitări!”, a scris Edi Iordănescu pe pagina sa de Facebook imediat după meci.

ADVERTISEMENT
Postarea lui Edi Iordănescu. Sursă foto: Captură/Facebook
Postarea lui Edi Iordănescu. Sursă foto: Captură/Facebook

Un suporteri i-a comentat la postare și l-a chemat la FCSB: „Hai la Steaua (n.r. – FCSB), cred că băieții aceștia au nevoie de un antrenor cu calitățile tale. E păcat de ei, au atât talent, dar cred că nu sunt antrenați bine”.

Edi Iordănescu i-a oferit un răspuns acestuia, în care i-a explicat succint ce ar fi nevoie pentru ca fotbaliștii FCSB-ului să joace la capacitate maximă:

ADVERTISEMENT

„Chiar au și chiar pot face performanță. Dar pentru asta trebuie muncă, disciplină și ierarhie. Fiecare cu rolul lui!”.

Conversația lui Edi Iordănescu. Sursă foto: Captură/Facebook
Conversația lui Edi Iordănescu. Sursă foto: Captură/Facebook
  • 43 de ani este vârsta lui Edi Iordănescu

Anghel Iordănescu, sfat pentru Gigi Becali după Rapid – FCSB

Anghel Iordănescu a oferit o reacție la finalul partidei dintre Rapid și FCSB, în care i-a transmis un sfat lui Gigi Becali, în privința necesarului la echipă, pentru a obține rezultate favorabile:

ADVERTISEMENT

„Cred că Gigi Becali trebuie să dea milităria jos din pod. Au jucători talentaţi, dar numai cu talent nu poţi să câştigi. Trebuie şi muncă şi mai trebuie şi altceva”.

Gigi Becali este mulțumit de felul în care decurg antrenamentele cu Dinu Todoran, însă a recunoscut că tehnicianul nu este ascultat de jucători, motiv pentru care se gândește la o schimbare:

„Nu am pe cine să pun… M-am interesat, Todoran antrenează bine, dar nu-l ascultă jucătorii. Dacă nu-l ascultă, n-ai ce să faci!”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,05 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT