Fotbal intern

Edi Iordănescu anunță când vor pleca Iulian Cristea și Răzvan Pleșca la FCSB! ”Avem un obiectiv de îndeplinit”

24.01.2019 | 15:17
Edi Iordanescu anunta cand vor pleca Iulian Cristea si Razvan Plesca la FCSB Avem un obiectiv de indeplinit

Antrenorul echipei Gaz Metan, Edi Iordănescu, a anunțat că jucătorii Iulian Cristea și Răzvan Pleșca nu vor pleca în această iarnă, astfel că ei vor ajunge la FCSB abia din sezonul viitor. Tehnicianul promite că în viitor nicio grupare anu va putea să mai achiziționeze așa de ușor fotbaliști de la Mediaș.

”Lucrurile sunt foarte simple. Eu mi-am negociat aici un statut, am o oarece autoritate în privința echipei. Am convenit că Iulian Cristea are libertatea să semneze cu un alt club, nu îl condamnă nimeni, merge la mai bine, dar Gazul este echipa care i-a dat șanse, care a crezut în el, și ne dorim să îl folosim până în ultima zi de contract. Avem un obiectiv de îndeplinit, el rămâne jucătorul Gazului”, a declarat tehnicianul la Pro X.

Edi Iordănescu anunță când vor pleca Iulian Cristea și Răzvan Pleșca la FCSB: ”Jucătorii noștri sunt contactați fără vestea noastră”

”Noi am oferit o alternativă FCSB-ului. În cazul unei anumite sume, l-am fi lăsat mai devreme. Suma nu a fost agreată de FCSB. Cristea a rămas aici, iar eu m-am asigurat că el e cu gândul aici. Gazul a cerut dublu față de ce oferise FCSB. Dar nu mai vreau să vorbim despre asta, pentru că nu e bine nici pentru jucatori, nici pentru nimeni”, a spus antrenorul Gazului.

Dan Nistor și Iulian Cristea în duel pentru balon la meciul Dinamo - Gaz Metan
Dan Nistor și Iulian Cristea în duel pentru balon la meciul Dinamo – Gaz Metan

”Vom vedea dacă Pleșca va pleca la FCSB. Văd ca e un modus operandi. Jucătorii noștri sunt contactați fără vestea noastră. E adevărat că ei sunt în ultimele 6 luni. Dar corect ar fi să fim și noi contactați, să fie transparență. Lucrurile astea nu fac bine nici jucătorilor, pentru că ei nu se mai concentrează. Dar eu am încredere în faptul că ei sunt fotbaliști cu experiență”, a mai afirmat Edi Iordănescu despre plecările lui Iulian Cristea și Răzvan Pleșca la FCSB.

Iordănescu amenință FCSB

Tehnicianul a spus că va schimba politica clubului Gaz Metan Mediaș pentru ca grupările de top să nu mai ajungă așa ușor la jucători: ”Din vară, Pleșca va fi liber să semneze cu cine vrea. O comunicare mai transparentă ar fi făcut ca lucrurile să fie mai liniștite. FCSB poate să ia pe cine vrea de la Gaz Metan dacă poate. Dar eu în viitor mă voi asigura că nu va mai fi așa ușor”.

În urmă cu două zile, Gigi Becali a anunțat că Iulian Cristea va ajunge la FCSB înainte de finalul sezonului regulat din Liga 1 Betano. Omul de afaceri a mai spus că în vară îl va aduce și pe portarul Răzvan Pleșca.