Revista FANATIK

Edi Iordănescu, aproape de moarte! Interviu cutremurător în noua revistă FANATIK din iulie!

24.07.2018 | 22:00
Edi Iordanescu aproape de moarte Interviu cutremurator in noua revista FANATIK din iulie

Edi Iordănescu, aproape de moarte! Interviu cutremurător în noua revistă FANATIK din iulie! Număr de excepție, subiecte tari, interviuri inedite, reportaje emoționante! Pachet incredibil pentru doar 5 lei: 48 de pagini revista + CADOU: Poster Programul Ligii 1 Betano la fotbal!

Posterul este un produs premium, tipărit pe hârtie lucioasă, de cea mai bună calitate. Nu ratați să vă informați: a început sezonul 2018-2019 din Liga 1 Betano și deja se apropie primul șoc al campionatului, FCSB – Dinamo!

Edi Iordănescu, aproape de moarte! Interviu cutremurător în noua revistă FANATIK din iulie!

În plus, numărul din iulie al noii reviste FANATIK vă oferă o multitudine de EXCLUSIVITĂȚI. Edi Iordănescu face dezvăluiri în premieră într-un amplu interviu, extrem de sincer și de tare, despre relația cu celebrul său părinte, Anghel Iordănescu: „Tata nu a fost lângă mine cât aș fi avut nevoie”.

Edi Iordănescu dezvăluie în mega-interviul din numărul pe iulie al noii reviste FANATIK că tatăl său, Anghel Iordănescu, nu a fost lângă el atât cât ar fi vrut...
Edi Iordănescu dezvăluie în mega-interviul din numărul pe iulie al noii reviste FANATIK că tatăl său, Anghel Iordănescu, nu a fost lângă el atât cât ar fi vrut…

Știați cât de aproape a fost Edi Iordănescu să nu mai fie? Mai puțin de o noapte l-a despărțit de moarte. Aflați din noua revistă FANATIK din iulie cine l-a salvat pe antrenorul lui CFR Cluj de la o dispariție de-a dreptul șocantă!

În premieră, adevărul despre relațiile dintre Edi Iordănescu și Vasile Dâncu, Gigi Becali, Gică Hagi și Gică Popescu

Negocierile cu șefii din Gruia, omul din conducere care l-a impresionat cel mai mult, când a semnat, de fapt, cu CFR și care este adevărata relație cu eminența cenușie a Clujului, Vasile Dâncu sunt alte aspecte inedite dezvăluite de Edi Iordănescu în amplul interviu din numărul pe iulie al noii reviste FANATIK.

Nu puteau lipsi din dialogul cu fiul cel mare al lui Anghel Iordănescu întrebările despre FCSB, despre relația cu Gigi Becali, despre echipele care pot concura la titlu cu campioana și vicecampioana.

Edi Iordănescu descrie în numărul din iulie al noii reviste FANATIK cum îi place lui Gigi Becali să-l numească
Edi Iordănescu descrie în numărul din iulie al noii reviste FANATIK cum îi place lui Gigi Becali să-l numească

La fel de interesante sunt dezvăluirile făcute de Edi Iordănescu în ceea ce privește conflictul dintre tatăl său și fotbaliștii exponențiali din Generația de Aur. N-o să credeți când veți citi ce gest a putut să facă Anghel Iordănescu pentru Gică Popescu în campania din 2014 pentru președinția Federației Române de Fotbal!

Edi Iordănescu povestește în numărul din iulie al noii reviste FANATIK ce gest a putut să facă tatăl lui pentru Gică Popescu în timpul alegerilor din 2014 pentru președinția FRF
Edi Iordănescu povestește în numărul din iulie al noii reviste FANATIK ce gest a putut să facă tatăl lui pentru Gică Popescu în timpul alegerilor din 2014 pentru președinția FRF

48 de pagini de ziar + CADOU Poster Premium cu Programul Ligii 1 la fotbal, totul la numai 5 lei!

Toate acestea le puteți afla numai din numărul din iulie al noii reviste FANATIK! Număr cu adevărat deosebit, pe care nu aveți voie să-l ratați! Țineți minte: 48 de pagini de ziar + CADOU Poster Premium cu Programul Ligii 1 Betano la fotbal, totul la numai 5 lei! Nu ratați să vă informați: se apropie primul șoc al campionatului, FCSB – Dinamo!

„Am fost la câteva ore de moarte. Dacă nu îl aveam pe omul ăla lângă mine să mă aducă noaptea la Spitalul Militar din București nu mai prindeam dimineața” – Edi Iordănescu

3 ani prevede contractul semnat de Edi Iordănescu (40 de ani împliniți pe 16 iunie) cu CFR Cluj