Fotbal intern

Edi Iordănescu, atacat din interior: „Dacă voia să plece, putea să o facă! De un an mă ține pe prima pagină”

09.05.2020 | 15:42
Edi Iordănescu, atacat din interior: „Dacă voia să plece, putea să o facă! De un an mă ține pe prima pagină”
Edi Iordănescu, atacat din interior: „Dacă voia să plece, putea să o facă! De un an mă ține pe prima pagină”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan Mediaș, s-a supărat pe Edi Iordănescu, după ce tehnicianul a anunțat că vrea să-i părăsească pe ardeleni la finalul sezonului.

Președintele lui Gaz Metan Mediaș, deranjat de Edi Iordănescu

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan Mediaș, a fost deranjat de declarațiile lui Edi Iordănescu, pe care l-a atacat: Eu știu că avem antrenor. Pe contract, până în 30 iunie.

ADVERTISEMENT

Când vine la Mediaș, trebuie regândit proiectul pentru că toată lumea are probleme din punct de vedere financiar. Trebuie să fim atenți cum gestionăm clubul, cum îi asigurăm continuitate, nimeni nu se mai înghesuie în situația asta.

Noi am făcut doar informări cu Edi Iordănescu. Ce trebuie să vorbim? Avem fiecare familie. Noi comunicăm prin mail doar. El e izolat la București, a respectat programul de izolar”.

ADVERTISEMENT

„Și eu puteam să merg la Alba Iulia și să nu mai vin deloc, dar fac voluntariat și ajut o societate. Nu vreau să discut subiectul pentru că eu consider că trebuie să te așezi la o masă cu niște oameni cu care ai avut o relație bună”, a mai spus Ioan Mărginean la TV Pro X.

„Să spună ce vrea!”

Ioan Mărginean a continuat și încearcă să înțeleagă ce își dorește Edi Iordănescu: „Să spună ce vrea! El s-a exprimat că vrea în mare condiții mai bune, asta înseamnă buget mai mare. O să discutăm. El dacă voia să plece, putea să plece de un an, că mă ține pe prima pagina înca de atunci”.

„Nu sunt zvonuri că plec de la Mediaș, eu nu am negociat cu nimeni în ultima perioadă. În trecut, da, au fost anumite tatonări, dar am preferat să îmi duc contractul la capăt.

ADVERTISEMENT

Este un lucru firesc să plec, pe 30 iunie termin oficial contractul și la un final de drum este normal pentru un antrenor să tragă linie, să vadă ce a reușit și să aleagă ce este mai bine pentru el.

Eu zic că am făcut o treabă bună la Mediaș, am calificat echipa în play-off, o performanță unică pentru club”, a încheiat Ioan Mărginean.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri