Sport

Edi Iordănescu a plecat de la CFR Cluj. I-a anunțat pe jucători în vestiar. Update exclusiv

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB ar putea fi ultimul pentru Edi Iordănescu pe banca ardelenilor și FANATIK a aflat că la finalul confruntării, ar putea să își anunțe plecarea de la club.
26.05.2021 | 11:17
Edi Iordanescu a plecat de la CFR Cluj Ia anuntat pe jucatori in vestiar Update exclusiv
Edi Iordănescu, capăt de drum la Cluj?! Își poate anunța plecarea după CFR - FCSB. Exclusiv
ADVERTISEMENT
26-05-2021
08:16

Edi Iordănescu și-a încheiat socotelile cu CFR Cluj! Antrenorul a făcut anunțul după petrecerea de titlu

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă de luni, 24 mai, Edi Iordănescu a luat decizia de a nu mai continua în Gruia. Antrenorul în vârstă de 42 de ani i-a lăsat pe jucători să se bucure după victoria cu FCSB, scor 2-0, iar a doua zi i-a anunțat că va pleca de la campioana României. Șansele ca Iordănescu să mai rămână pe banca ardelenilor erau oricum foarte mici, contractul acestuia terminându-se la finalul sezonului.

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB din ultima etapă a play-off-ului din Liga 1 ar putea fi ultimul pentru Edi Iordănescu pe banca celor de la CFR Cluj. FANATIK a aflat că antrenorul ardelenilor este nemulțumit de faptul că echipa are probleme financiare și ar putea să își anunțe plecarea.

Edi Iordănescu pleacă de la CFR Cluj? Jucătorii s-au plâns de problemele financiare

Din informațiile FANATIK, toată lumea de la CFR Cluj are restanțe financiare și conform unor surse din vestiar, jucătorii s-ar fi plâns antrenorului că merg în vacanță fără bani în buzunar.

ADVERTISEMENT

Însă, Edi Iordănescu are și alte bătăi de cap. Nu mai puțin de 12 jucători se află la final de contract cu CFR Cluj și ar putea părăsi clubul în această vară, ceea ce ar fi o lovitură importantă pentru obiectivele europene îndrăznețe ale șefilor.

12 jucători, la final de contract cu CFR Cluj! Burcă vrea şi el să plece

Giedrius Arlauskis, Grzegorz Sandomierski, Paulo Vinicius, Iasmin Latovlevici, Mateo Susic, Syam Ben Youssef, Ovidiu Hoban, Mario Rondon, Michael Pereira, Luis Aurelio, Mihai Bordeianu (împrumutat de la Al Qadsiah) şi Cătălin Golofca (împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe) sunt jucătorii aflați la final de contract cu ardelenii.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Andrei Burcă, o altă piesă importantă a echipei, a declarat că vrea să plece în această vară: “Îmi doresc foarte mult să plec în acastă vară, sunt discuții. Aștept ofertele. Discuțiile sunt deja, sper să iau cea mai bună decizie”, a spus fundaşul.

Chiar dacă CFR Cluj i-a acontat deja pe Rachid Bouhenna şi Cristiano Figueiredo, Edi Iordănescu este nemulţumit de faptul că va avea foarte puţin timp la dispoziţie să construiască un lot competitiv, mai ales că în câteva săptămâni se vor relua pregătirile.

ADVERTISEMENT

Oficialii clubului şi-au încălcat promisiunile!

Astfel, Edi Iordănescu este tentat să renunţe la postul de antrenor al celor de la CFR Cluj, în condiţiile în care problemele financiare de la club persistă de la începutul acestui an.

FANATIK a scris despre promisiunile încălcate ale oficialilor celor de la CFR Cluj în ceea ce priveşte salariile, iar Edi Iordănescu a ameninţat încă de atunci cu plecarea la finalul sezonului dacă problemele nu se vor rezolva.

ADVERTISEMENT

“Mă lupt mai mult cu cei din interior decât cu Gigi Becali”

Din informaţiile FANATIK, într-un cerc restrâns, Edi Iordănescu a anunţat că este foarte aproape de a renunţa la postul de antrenor al CFR-ului din vară, din cauza problemelelor financiare, dar şi pentru că trebuie să se lupte cu preferințele patronului și imixtiunile la echipă, în condițiile în care i s-ar fi impus folosirea anumitor jucători:

“Mă lupt mai mult cu cei din interior decât cu Gigi Becali”, le-ar fi transmis Edi Iordănescu apropiaților. Şansele ca Edi Iordănescu să rămână la CFR Cluj sunt foarte mici şi a transmis că va rămâne doar dacă se vor rezolva problemele financiare şi deciziile privind transferurile şi echipa le va lua doar el.

CFR Cluj şi FCSB se vor duela marţi, de la ora 20:30, în ultimul meci al sezonului. Ardelenii au cucerit titlul etapa trecută graţie succesului din meciul cu FC Botoşani. Campioana are 6 puncte avans înaintea ultimei etape.

  • 4 titluri la rând are CFR Cluj
  • 6 luni au trecut de când Edi Iordănescu a semnat cu CFR Cluj

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,93 este cota pentru „CFR Cluj câștigă prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT