Fotbal intern

Edi Iordănescu, căutat de Petrolul! Ce vrea Leo Grozavu ca să plece acum

07.10.2018 | 15:10
Edi Iordanescu cautat de Petrolul Ce vrea Leo Grozavu ca sa plece acum

Edi Iordănescu, liber de contract după despărțirea de CFR Cluj acum două luni și jumătate, a fost căutat de Petrolul pentru a-i redresa pe „lupi”. Situația ploieștenilor nu este la nivelul pretențiilor conducerii și mai ales ale fanilor, astfel că soarta antrenorului Leo Grozavu este delicată.

S-au purtat deja discuții pentru întreruperea colaborării între părți, dar momentan nu s-a ajuns la nicio soluție în principal din cauza condițiilor pe care Grozavu le pune ca să demisioneze.

Edi Iordănescu, căutat de Petrolul pentru a prelua echipa

Petrolul a pierdut ultimele două deplasări, chiar lamentabil, la două dintre principalele contracandidate la promovarea în prima ligă. A fost 2-3 la U Cluj, dar ardelenii aveau trei goluri avantaj în minutul 90, și recent 0-3 la Pitești, cu FC Argeș. În acest moment, după disputarea a 10 runde, Petrolul este pe locul 5, cu 19 puncte, 5 mai puțin decât liderul din Snagov, și două sub Clinceni și FC Argeș, aflate pe locurile de „A”.

Mădălin Mihailovici, șeful Petrolului, nu este deloc mulțumit cu situația, și ia în calcul modificări la nivelul băncii tehnice. Din informațiile FANATIK.RO, s-a discutat deja cu Edi Iordănescu, care ar fi cerut un plan clar pentru următorii doi ani, dar a fost contactat și Marius Măldărășanu, fostul antrenor al Astrei Giurgiu. Niciunul nu a oferit un răspuns atâta timp cât Petrolul are, cel puțin pe hârtie, antrenor principal în persoana lui Leo Grozavu.

Leo Grozavu vrea în 15 zile toți banii din contract!

Iar Grozavu este încă antrenor la Petrolul pentru că oamenii din conducere nu s-au decis să-i satisfacă pretențiile materiale în cazul ruperii unilaterale a contractului. Grozavu a cerut toți banii până în vara lui 2019, când i se termină angajamentul.

La un calcul simplu, 5000 de euro pe lună de acum până în iunie 2019 înseamnă un total de 45.000 de euro pe care Grozavu îi vrea ca să semneze despărțirea. FANATIK.RO a aflat că mai e o condiție importantă: Grozavu vrea toți banii în termen de 15 zile din momentul în care părțile se despart în acte! Nu eșalonat, nu întârziat!

Șefii Petrolului pregătesc un act adițional

Mihailovici și ceilalți oameni de decizie de la Petrolul nu vor să-i achite despăgubiri lui Grozavu. Pentru că nu au bătut palma cu un alt antrenor, vor să-l convingă pe Leo Grozavu să semneze un act adițional la contract. Adică acel contract în care Grozavu are ca obiectiv promovarea în Liga în vara viitoare.

În momentul prezentării la Petrolul, între Leo Grozavu (centru), patronul Mihailovici (dreapta) și președintele Cristi Vlad curgea numai lapte și miere. Acum demiterea bate la ușă!
În momentul prezentării la Petrolul, între Leo Grozavu (centru), patronul Mihailovici (dreapta) și președintele Cristi Vlad curgea numai lapte și miere. Acum demiterea bate la ușă!

Dacă la finalul sezonului de toamnă Petrolul se va afla la mai mult de două puncte de locurile care duc în Liga 1, atunci Grozavu va fi dat afară fără nicio despăgubire din partea clubului. Între timp probabil că se va rezolva și problema înlocuitorului, știut fiind că Edi Iordănescu a declarat că nu va prelua nicio echipă până în iarnă, când ar avea și varianta de a se întoarce la CFR Cluj. Deși pare greu de crezut în acest moment că Edi Iordănescu ar merge la o echipă de eșalon secund.