Sport

Edi Iordănescu, comparat cu Jose Mourinho: ”E un băiat care se documentează”

Victoria din derby-ul cu Dinamo a reaprins speranțele la FCSB, iar un fost internațional îl compară pe Edi Iordănescu cu Jose Mourinho.
18.09.2021 | 18:21
Edi Iordanescu comparat cu Jose Mourinho E un baiat care se documenteaza
ADVERTISEMENT

Pentru ”roș-albaștri” urmează meciul cu FC U Craiova, iar patronul oltenilor, Adrian Mititelu jr., a anunțat o atmosferă incendiară pe stadionul Ion Oblemenco.

Înaaintea acestui joc, la unul dintre antrenamentele vicecampioanei României și-a făcut apariția și luptătorul Sorin Căliniuc, care i-a încurajat pe jucători.

ADVERTISEMENT

Comparație inedită între Edi Iordănescu și Jose Mourinho

Fostul mare internațional Liță Dumitru a vorbit despre impactul pe care îl are numirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a celor de la FCSB și l-a comparat pe tehnicianul ”roș-albaștrilor” cu celebrul Jose Mourinho.

”Edi Iordănescu e un antrenor foarte bun. Este tânăr. Poate să fie un Mourinho, zic eu, pentru că el nu a jucat fotbal. Este priceput, e un băiat care se documentează. Am auzit că face antrenamente bune.

ADVERTISEMENT

Sunt antrenori care sunt pe aici prin Divizia A, Divizia B, care nu știu să facă antrenamente cum trebuie, dar el este un antrenor bun. Și a demonstrat-o de fiecare dată, pe unde s-a dus. Eu cred în el”, a declarat Liță Dumitru pentru prosport.ro.

Liță Dumitru, circumspect cu tăcerea lui Becali

Fost fotbalist la Steaua București în perioada 1972–1980, fostul mare internațional consideră că aducerea lui Edi Iordănescu este benefică pentru FCSB, dar totul va ține doar până când Gigi Becali se va băga din nou la echipă.

ADVERTISEMENT

”Mișcarea e senzațională, dar nu știu cum a ajuns la concluzia asta, cine l-a convins pe Gigi, pentru că Gigi nu se încumeta el… Când se va băga, se va destrăma”, a încheiat Liță Dumitru.

Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a vorbit pentru FANATIK despre situația de la FCSB și nu crede că Gigi Becali va avea foarte multă răbdare cu Edi Iordănescu, iar nemulțumirile vor apărea în lipsa rezultatelor.

ADVERTISEMENT

Budescu a făcut deplasarea la Craiova

FANATIK a aflat că tehnicianul de la FCSB l-a inclus pe Constantin Budescu în lotul pentru duelul din deplasare cu FC U Craiova, din etapa a 9-a a Ligii 1, care se va desfășura sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20:00.

Chiar dacă a făcut deplasarea în Bănie, mijlocașul nu va fi titular pe Ion Oblemenco, dar tehnicianul vicecampioanei României urmează să se decidă dacă îl va trece pe lista de 20 de jucători pentru acest joc sau va fi unul dintre cei doi fotbaliști care vor sta în tribună.

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a precizat că experimentatul fotbalist  poate să intre oricând pe teren, dar a precizat că nu știu câte minute poate evolua la un randament bun.


  • (P) Cota BETANO pentru FCU Craiova – FCSB: 2,02 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT