Sport

Edi Iordănescu, apărat de un UEFAntastic în conflictul cu Gigi Becali: ”S-a întrecut orice limită, am ieșit din sfera normalului!”

Ultimul atac al lui Gigi Becali la adresa antrenorului Edi Iordănescu a fost taxat dur de unul dintre fotbaliștii care a jucat ultima semifinală în cupele europene a roș-albaștrilor.
10.11.2021 | 13:39
Edi Iordanescu aparat de un UEFAntastic in conflictul cu Gigi Becali Sa intrecut orice limita am iesit din sfera normalului
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a primit ”ultimatum” din partea finanțatorului Gigi Becali. Doar până la sfârșitul campionatului are mână liberă actualul tehnician al vicecampioanei.

În vară, în funcție de rezultatele echipei, dar și dacă cei doi vor prelungi actuala înțelegere, Gigi Becali ar vrea să se implice din nou în tot ce înseamnă activitatea echipei.

ADVERTISEMENT

Florin Lovin critică ieșirea nervoasă a lui Gigi Becali

Fost fotbalist al roș-albaștrilor și fan declarat al vicecampioanei FCSB, Florin Lovin a avut o reacție fermă după ultima ieșire publică a finanțatorului Gigi Becali.

Omul de afaceri a criticat fără menajamente jocul propriei echipe și, voalat, și activitatea antrenorului Edi Iordănescu. Afaceristul este extrem de nemulțumit de FCSB, deși echipa este neînvinsă de opt meciuri în iga 1, și a anunțat că Iordănescu va mai fi antrenor doar până la sfârșitul campionatului când, oricum, îi expiră contractul.

ADVERTISEMENT

Lovin a sărit în apărarea tehnicianului vicecampioanei pe care îl consideră singurul capabil să recucerească titlul de campioană, și a spus despre Gigi Becali că e un om cu două fețe.

”Cred, cu mâna pe inimă, că Gigi Becali poate fi declarat cel mai complex om care există în România. Este același om care donează sute de mii de euro la biserici și face atâtea fapte bune.

ADVERTISEMENT

Cinci ani de zile, ai făcut un lucru și l-ai făcut greșit. Acum calci totul doar ca să-ți vezi egoul satisfăcut. Mă supără foarte tare și nu cred că mai avem cale de întoarcere. În primul rând, tot ce spune Gigi Becali pe subiectul spectacolului nu are acoperire.

FCSB, la toate meciurile, are o posesie mai bună decât adversarul. Eu nu mai înțeleg ce înseamnă fotbal-spectacol. În Anglia, Germania sunt jucători foarte buni, au 50.000 de spectatori în tribună și da, este un spectacol. Acolo atacă ăia de la o poartă la alta, este alt produs. 

ADVERTISEMENT

Sincer, cred că Edi va rămâne atât timp cât vor fi rezultate. Dacă nu vor fi… acum, argumentul suprem care-l ține pe Edi Iordănescu sunt rezultatele. De cifre nu te poți lega. Iar dacă te legi, plătești”, a spus Florin Lovin, într-o intervenție la PRO X.

Susținere necondiționată pentru Edi Iordănescu

Florin Lovin a jucat o semifinală de Cupa UEFA în tricoul roș-albaștrilor, a cucerit două titluri de campion și o Supercupă a României, și a mărturisit că numirea lui Edi Iordănescu în funcția de antrenor la FCSB i-au reaprins speranțele că echipa lui de suflet va cuceri un nou titlu după 7 ani.

”Am avut atâta încredere în acest proiect, când a venit Edi Iordănescu. Că vom avea un club normal, în care patronul este patron și asigură antrenorului ce este nevoie, iar antrenorul ia deciziile. Dar s-a întrecut orice limită. Pentru mine, ceea ce se întâmplă este foarte grav. Am ieșit din sfera normalului.

Am vorbit cu Edi și empatizam cu el, ca suporter al FCSB-ului chiar mă rog să continue cu rezultatele bune, pentru că doar rezultatele pot oferi o oarecare liniște.

Legat de jocul-spectacol, ai nevoie în primul rând de rezultate, să ai un fundament. Nu poți să fii pe locul 7 și să joci spectaculos. FCSB nu e o echipă oarecare, își propune an de an câștigarea campionatului”, a mai spus Lovin la PRO X.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,07 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT