Sport

Edi Iordănescu, contrat dur pentru disputa cu Gică Hagi: „Acum 20 de ani te luau la șuturi cu astfel de discursuri”

Edi Iordănescu a fost contrat dur pentru disputa cu Gică Hagi, Basarab Panduru fiind de părere că selecționerul nu spune nimic prin discursurile sale.
05.06.2023 | 21:47
Edi Iordanescu contrat dur pentru disputa cu Gica Hagi Acum 20 de ani te luau la suturi cu astfel de discursuri
Edi Iordănescu, contrat dur pentru disputa cu Gică Hagi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” a amintit de momentul în care Edi Iordănescu a stat în tribună la meciul dintre Farul și CFR Cluj, din etapa 5 a play-off-ului, spunând că este o imagine urâtă și că locul unui selecționer pe stadion este doar la tribuna oficială.

Edi Iordănescu, contrat dur pentru disputa cu Gică Hagi

Edi Iordănescu a fost contrat dur de Basarab Panduru pentru disputa cu Gică Hagi, criticând și discursurile selecționerului: Acum 20 de ani te luau la șuturi când aveai astfel de discursuri.

ADVERTISEMENT

Asta e în ziua de astăzi… povestim, povestim, povestim! Asta e gargara din ziua de azi. E una dintre cele mai urâte imagini pe care poți să o vezi la fotbal. Selecționerul să stea în tribună…

Nu avea ce să caute acolo! L-a pedepsit pe Hagi, se supără cum se supără și pe alții, cum a fost cu Ivan. El a încheiat orice socoteală cu cei de la Farul dacă s-a supărat pe Hagi. Ei au avut o discuție înainte, mai mult ca sigur”.

ADVERTISEMENT

„Regele poate să spună ce vrea el, noi nu trebuie să fim de acord de fiecare dată, dar e părerea lui. Poate l-a deranjat agresivitatea lui la acel scandal cu Ianis, e posibil.

Întrebarea e dacă el cu ceilalți antrenori discută. Dacă el așa vede lucrurile nu trebuie să facă așa cum vrem noi. E părerea lui, așa vede el lucrurile”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Nici Ionuț Radu nu a scăpat

Basarab Panduru a continuat și a vorbit și despre Ionuț Radu, care este accidentat și nu poate să fie prezent la meciurile României, deși a jucat în ultima etapă din Franța. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ce portari a luat Edi Iordănescu la lot.

„Eu n-am avut niciodată treaba asta cu trag de mine de nu mai pot, deși eu nu mă simt bine. Păi ori nu mai poți de durere, ori… nu știu…

ADVERTISEMENT

Eu nu am avut probleme din astea și nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că nu cunosc. Are 2 retrogradări în anul ăsta, dar ce mai contează, el apără”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT