Sport

Edi Iordănescu, critici din partea oficialilor FRF: „E bine să laşi pe altii să îşi spună părerea despre cariera ta”

Selecționerul Edi Iordănescu a primit primele critici din partea oficialilor Federației Române de Fotbal, prin vocea lui Andrei Vochin. după declarațiile din meciul cu Muntenegru.
10.06.2022 | 19:51
Edi Iordanescu critici din partea oficialilor FRF E bine sa lasi pe altii sa isi spuna parerea despre cariera ta
Edi Iordănescu nu are nicio victorie în 4 meciuri pe banca naționalei României. Sursă foto: Captură Youtube FRF TV
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a avut discurs extrem de virulent după înfrângerea din Muntenegru, iar selecționerul a fost în cele din urmă taxat de către oficialii FRF.

Edi Iordănescu, criticat de Andrei Vochin: „Să își ia mai mult timp de gândire după meci”

Andrei Vochin, consilierul președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost nemulțumit de anumite declarații ale lui Edi Iordănescu de la finalul meciului de la Podgorica.

ADVERTISEMENT

„Am discuţii cu el despre comunicare. Să îşi ia mai mult timp de gândire după meci, pentru că minutele de după meci devin cele mai importante!

De exemplu, noi acum discutăm despre declaraţiile alea. E bine să laşi pe altii să îşi spună părerea despre cariera ta”, a dezvăluit oficialul FRF la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Fostul jurnalist are și sfat pentru selecționerul României: „Sper să îşi fi dat seama. Oamenii care îşi dau seama de lucruri greşite, care îşi dau verdictul corect singuri pot să se corecteze. Dacă nu, zero şanse”, a declarat Andrei Vochin potrivit orangesport.ro.

Declarația lui Edi Iordănescu care l-a deranjat pe Andrei Vochin

Edi Iordănescu și-a început discursul la Prima TV după meciul cu Muntenegru vorbind despre cariera de antrenor: „Este o seară foarte proastă pentru noi și eu nu am venit la echipa națională ca să îmi stric cariera, am venit să facă performanță”.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu, cel mai selecționat jucător din istoria echipei naționale, a declarat deasemenea că Edi Iordănescu are un mare minus în vestiarul „tricolor”: „Edi este un antrenor tânăr care sper să fie respectat de jucători, pentru că eu consider că Edi nu este respectat de jucători. Paradoxal, orice schimbare de antrenor, aduce o modificare pozitivă pe partea mentală.

La noi e invers. Încă din primul meci, echipa a fost cu psihicul la pământ. Eu nu pot spune mai mult. Jucătorii pe care îi avem la dispoziţie sunt peste Macedonia, peste Bosnia, peste Armenia, dar trebuie motivaţi”, a declarat Munteanu, pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, criticat și de Mihai Stoica: „Ce carieră are Edi Iordănescu? Tu ai jumătate de titlu, aia nu e carieră”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a criticat și el declarațiile lui Edi Iordănescu: „Eu îl voi parafraza pe Gică Popescu și spun că dacă vrei să arăți că ești bărbat, trebuie să trimiți bărbați în teren. 

Te duci și riști, dar la ce echipă de start ai făcut… Ce carieră are Edi Iordănescu? Nu are carieră. Carieră sunt cei care au făcut performanțe în cupele europene: Zenga, Olăroiu, Dică, Șumudică, Rednic, Petrescu, Reghecampf.

Eu aș putea să vorbesc despre carieră, că am ajuns în șapte primăveri europene. Tu ai jumătate de titlu, aia nu e carieră. Nu ne mai spune despre cariera ta, că oricum nu e interesat cineva”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,45 este cota pentru „2 solist” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT