Fotbal intern

Edi Iordănescu dă cărțile pe față! De ce nu a semnat cu FCSB: “M-au deranjat declarațiile de acolo”

06.06.2019 | 11:45
Edi Iordanescu da cartile pe fata De ce nu a semnat cu FCSB Mau deranjat declaratiile de acolo

Edi Iordănescu a fost principal favorit să preia FCSB. Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș a fost dat ca sigur la roș-albaștri de patronul Gigi Becali, însă la finalul campionatului a refuzat oferta latifundiarului. În cele din urmă a fost numit Bogdan Andone, fostul secund al lui Mihai Teja. Iar acum Iordănescu dezvăluie şi momentul în care s-a decis să refuze, lucru care fusese anunţat, de altfel, de FANATIK. 

Edi Iordănescu dă cărțile pe față: “Unele discuții au apărut în presă”

Antrenorul a declarat că a fost deranjat de unele declarații dintre el și patron care au apărut în presă: “M-a bucurat interesul FCSB-ului și al patronului. Rămăsesem dator cu o discuție față în față, am mers, am discutat, au fost lucruri ipotetice în ce condiții am putea să colaborăm. Din punctul meu de vedere există și obligații, dar și condiții. Am vrut să am libertate totală în ceea ce privește partea tehnică fără niciun fel de imixtiune din partea patronului. 

Totul a rămas așa pentru că trebuie să îmi țin promisiunile față de Mediaș și au fost și câteva lucruri care nu mi-au convenit și de aceea nu am ajuns să semnez. Duhovnicul fost un fel de mediator al discuției. Uneori vedea lucrurile diferit.  M-au deranjat un pic declarațiile de acolo și că unele discuții dintre noi au apărut în presă. Eu nu aș fi semnat niciun contract până nu aș fi vorbit la Mediaș. Publicul de acolo este călduros, am simțit multă afecțiune. Pentru mine era important să fie acceptate unele condiții. Unele dintre ele au fost acceptate fără probleme, dar am avut și un feeling”, a spus Iordănescu la Digisport Matinal.

Iordănescu a clarificat și plecarea în concediu, chiar când negocierile dintre el și FCSB au fost în toi: “Eu am anunțat că plec din țară. Era o vacanță deja programată pe care am amânat-o cu o zi. În ceea ce privește anunțul meu, i-am comunicat lui Meme Stoica faptul că voi pleca din țară și apoi l-am anunțat prin mesaj pentru că m-a rugat el. El îmi spunea că dacă nu poate răspunde la telefon, să îi las mesaj. Așa am și făcut. Eu cu Meme Stoica am vorbit, ne-am văzut. Are un rol foarte important în club și este unul dintre factorii de echilibru din acel club”, a spus Iordănescu.

Edi Iordănescu dă cărțile pe față! De ce nu a semnat cu FCSB M-au deranjat un pic declarațiile de acolo
Edi Iordănescu dă cărțile pe față! De ce nu a semnat cu FCSB M-au deranjat un pic declarațiile de acolo

“Bogdan Andone este foarte implicat și trebuie să i se dea credit”

Bogdan Andone este alesul lui Gigi Becali pentru banca tehnică după refuzul lui Edi Iordănescu. Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș susține că noul tehnician trebuie lăsat să își facă treaba și să i se dea încredere: “Bogdan Andone este un om foarte implicat și cred că trebuie să i se dea credit. FCSB are acum antrenor și sper să aibă rezultate bune”

Bogdan Andone și Gigi Becali
Edi Iordănescu dă cărțile pe față! De ce nu a semnat cu FCSB M-au deranjat un pic declarațiile de acolo

Edi Iordănescu este în acest moment în vacanță în Grecia cu familia sa. El i-a transmis patronului decizia de a nu prelua FCSB din vacanță și Gigi Becali s-a reorientat rapid spre Bogdan Andone, pe care l-a și prezentat.

  • 7 este locul pe care l-a ocupat Gaz Metan ediția trecută
  • 10.000 de euro este salariul lui Bogdan Andone