Fotbal intern

Edi Iordănescu dă de pământ cu arbitrul Marian Barbu: „E viciere de rezultat!”

16.02.2021 | 00:13
Edi Iordanescu da de pamant cu arbitrul Marian Barbu E viciere de rezultat
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a fost extrem de nervos la finalul partidei dintre CFR Cluj și FC Voluntari, 0-0, mai ales din cauza golului înscris de Paulo Vinicius în minutul 71 al meciului, care nu a fost validat de arbitrul Marian Barbu.

Tehnicianul campioanei României nu concepe faptul că echipa sa merita să obțină victoria, însă o greșeală de arbitraj a făcut ca echipa sa rămână pe locul 2 în campionat.

ADVERTISEMENT

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a rămas tot pe locul 2 în clasament, la egalitate de puncte cu FCSB, fiind a treia dată în actualul sezon când campioana României ratează șansa de a se instala pe prima poziție a campionatului. Golaverajul o avantajează însă pe formația lui Toni Petrea.

Edi Iordănescu, nervos la finalul meciului dintre CFR Cluj și FC Voluntari

Edi Iordănescu a vorbit la finalul duelului dintre CFR Cluj și FC Voluntari, iar tehnicianul campioanei României a fost nervos la adresa arbitrului Marian Barbu pentru că nu a validat golul din minutul 71 al lui Paulo Vinicius:

ADVERTISEMENT

„Echipa a căutat o circulație mare a mingii. Eu analizez efectele, nu cauza, e greu să mișcăm bine mingea, mai ales când adversarul vine și se apară pe două linii. Am avut și o bară și câteva ocazii clare. Când marchezi, duci direcția meciului în altă parte. 

A fost o seară catastrofală din punct de vedere al arbitrajului. A fost un penalty clar cu Clinceniul, am avut penalty clar la Sepsi, înțeleg o greșeală, dar trei la aceeași fază nu mai înțeleg”.

ADVERTISEMENT

„Mingea intră în poartă clar, după am avut penalty clar. Nu vezi golul, nu vezi nici penalty-ul, atunci ce mai vrei. După am avut un penalty la Armaș. Sunt trei greșeli mari în același meci, e viciere majoră de rezultat”, a mai spus Edi Iordănescu la finalul meciului.

„E strigător la cer, e prea mult!”

Edi Iordănescu a continuat și a vorbit despre cum deciziile de arbitraj i-au dezavantajat pe clujeni să treacă pe prima poziție din campionat.

ADVERTISEMENT

„E strigător la cer, în seara asta e prea mult. Eu nu am strigat, dar văd că în fotbalul nostru se practică.

Un meci se deblochează și cu un gol, ce puteam să facem mai mult. Trei greșeli majore, cu influențarea rezultatului. Eu nu mă mai împac cu aceste lucruri. Avem arbitri buni și foarte buni, dar aici nu au fost faze grele, este vorba despre o viciere majoră de rezultat.

Eu susțin arbitrajul românesc, dar domnul din această seară are probleme și sper să doarmă liniștit la noapte, pentru că eu nu voi dormi liniștit. Echipa merita cele trei puncte în această seară”, a mai spus Edi Iordănescu.

  • 2 este locul pe care CFR Cluj îl ocupă în campionat, cu 48 de puncte
ADVERTISEMENT