Sport

Edi Iordănescu, declarație misterioasă după plecarea de la FCSB: „Dacă rămâneam, făceam rău mai multor oameni din club”

Edi Iordănescu a vorbit despre plecarea sa de la FCSB, spunând că ar fi făcut mai mult rău unor angajați ai clubului, fără să îi numească, dacă ar mai fi rămas la club.
15.11.2021 | 20:51
Edi Iordanescu declaratie misterioasa dupa plecarea de la FCSB Daca ramaneam faceam rau mai multor oameni din club
Edi Iordănescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul tehnician al „roș-albaștrilor” a confirmat FANATIK, care a dezvăluit în exclusivitate faptul că acesta a fost extrem de nervos după ce Gigi Becali a spus că „face ceva pe contractul lui”.

Edi Iordănescu recunoaște că pleacă dezamăgit și a anunțat că în următoarea perioadă își dorește o relaxare, fără să se mai gândească la fotbal.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, declarație misterioasă după plecarea de la FCSB

Edi Iordănescu a avut o declarație misterioasă după plecarea de la FCSB, în care a spus că dacă ar mai fi rămas la echipă, ar fi făcut rău altor persoane din club, ceea ce nu și-ar fi dorit.

În locul lui Edi Iordănescu, Toni Petrea a venit la FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Următoarea perioadă voi sta departe de tot ce înseamnă fotbal, presă. Vreau să închid subiectul și să spun ce am de spus. În primul rând, resubliniez faptul că nu mi-am dorit să plec de acolo.

Nu încape în discuție că plecarea mea a avut legătură cu partea sportivă, ne ascundem după degete dacă vom crede altceva. E adevărat că un om controlează tot, deși în spate sunt milioane de suporteri.

ADVERTISEMENT

M-am atașat de toți oamenii și unii oameni ar fi căzut odată cu mine, aș fi făcut mult rău altor oameni, așa că m-am sacrificat, că oricum nu aveam cum să mai continui mult timp acolo”, a spus Edi Iordănescu.

„Aș fi acceptat în continuare prezențele dânsului la TV!”

Edi Iordănescu a continuat și a spus că ar fi acceptat chiar și unele ieșiri la TV ale patronului, încă nu a putut trece peste cuvintele grele pe care acesta i le-a transmis:

ADVERTISEMENT

„Aș fi acceptat în continuare multe prezențe ale dânsului la TV, dar dacă nu era vorba despre jucători. Ce m-a deranjat tare este că a spus că face ceva pe contractul meu…

Pentru că atunci când spui asta, înseamnă că nu dai doi bani pe ce am spus eu, în condițiile în care am fost sunat, nu m-am propus eu la echipă.

Nu am mai spus nimic, m-am autoizolat, am avut amicalul cu echipa, au urmat mesajele, care vor rămâne în intimitatea mea, care au fost jignitoare, dar nici măcar aia nu m-a făcut să renunț”.

„Nu am discutat cu absolut nimeni, iar la CFR mi-a fost încetat contractul unilateral și mi-a fost achitată clauza aceea, e o situație diferită. În perioada următoare nu voi mai apărea nicăieri”, a mai spus Edi Iordănescu, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT