Sport

Maria Iordănescu, mesaj emoționant pentru fratele Edi: ”Cei mari îi țin în spate pe cei mici toată viața!”

Liber de contract după despărțirea de FCSB, Edi Iordănescu își dedică timpul familiei. Sora lui, Maria, i-a transmis un mesaj emoționant. Între cei doi a existat un moment tensionat din cauza lui Gigi Becali.
09.12.2021 | 18:54
Maria Iordanescu mesaj emotionant pentru fratele Edi Cei mari ii tin in spate pe cei mici toata viata
Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Edi și Maria Iordănescu, fiii fostului selecționer Anghel Iordănescu, petrec, din nou, mult timp împreună, după ce fostul tehnician al echipei FCSB a rupt contractul cu roș-albaștrii.

Antrenorul este liber de contract și recuperează ”timpul pierdut” când a ratat inclusiv nunta surorii lui, pentru că în ziua respectivă FCSB juca derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Edi nu a ajuns la nunta Mariei, sora l-a iertat

Trei luni a durat colaborarea dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali. Finanțatorul vicecampioanei a promis că fiul fostului selecționer va avea mână liberă să pregătească echipa așa cum va considera de cuviință.

Nu s-a putut abține să nu-l critice public, după meciul cu FC Voluntari și ruptura dintre cei doi era deja inevitabilă., așa cunm FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de FCSB, Iordănescu junior a preferat să nu mai apară în public și și-a dedicat timpul exclusiv familiei.

Sora acestuia a postat pe rețelele de socializare fotografii cu Edi, după ce au vizitat o biserică. Imaginile au fost însoțite de un text care arată că relația lor nu s-a deteriorat chiar dacă antrenorul nu a putut fi prezent la cel mai important moment din viața Mariei.

ADVERTISEMENT

”Ceea ce spun frații ca să-și tachineze surorile nu are nimic de a face cu ceea ce cred ei cu adevărat despre ele.

Ținându-se de mână doar pentru o vreme, ținând frații mai mici în spate pentru toată viața”, a scris Maria Iordănescu pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria I. (@maria.iordanescu)

Ce face Edi Iordănescu după despărțirea de FCSB

Edward Iordănescu și-a luat o pauză de fotbal după ce colaborarea cu FCSB a încetat din cauza atacurilor în public ale finanțatorului Gigi Becali îndreptate către fostul antrenor.

Deși s-a speculat că ar putea fi înlocuitorul lui Mirel Rădoi pe banca echipei naționale a României, Edward Iordănescu a negat că ar fi interesat de funcția de selecționer.

Tehnicianul de 43 de ani a fost dorit de gruparea Al-Hazem din Arabia Saudită, dar pretențiile financiare ale fostului antrenor de la FCSB au fost considerate prea mari de saudiți.

Conform contractului pe care îl semnase cu gruparea roș-albastră, Edi Iordănescu ar fi putut solicita despăgubiri  de o jumătate de milion de euro, dar a preferat să-și înainteze demisia fără nicio pretenție materială din partea lui Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 1,72 este cota pentru „NU înscriu ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT