Fotbal intern

Edi Iordănescu, despre arbitraj: „S-au întâmplat anumite lucruri”

Antrenorul celor de la Astra Giurgiu, Edi Iordănescu, a vorbit după înfrângerea suferită cu Viitorul Constanţa în play-off-ul Ligii 1.
01.04.2018 | 20:31
Edi Iordănescu, despre arbitraj: „S-au întâmplat anumite lucruri”
ADVERTISEMENT

Antrenorul Astrei a vorbit despre pauză prilejuită de meciurile naţionalei şi despre conflictul avut cu preşedintele clubului:„Nu aş vrea să încep cu comentarii despre arbitraj. O să încerc să mă autocenzurez. Aş începe cu perioada de întrerupere. Pentru noi aceste trei săptămâni a fost o periaodă foarte grea. Ne-am antrenat pe nişte condiţii foarte proaste. Au fost nişte efecte pe care, chiar dacă am încercat să le gestionez, nu e uşor. S-au întâmplat nişte lucruri care nu sunt uşor de controlat. Cuvintele mele au greutate în vestiar, însă sunt şi momente când nu acoperă anumite lucruri care se întâmplă.” 

Edi Iordănescu a comentat partida cu Viitorul şi susţine că echipa sa a intrat foarte prost în meci: „Nu am intrat cu ritm, nu am avut tonus, nu am câştigat duelurile. Au fost foarte multe lucruri care nu au fost aşa cum trebuia. Prima repriză a aparţinut în totalitate oaspeţilor. E adevărat că în a doua repriză am avut câteva ocazii, dacă înscria Abang altfel se scria soarta partidei. Este o înfrângere, nu o vom putea digera uşor, dar vom încerca să ieşim din această stare.”

Edi Iordănescu: „Cred că era suficient un galben”

Tehnicianul a comentat şi momentul în care Florentin Matei a fost eliminat după ce a primit două galbene în mai puţin de 30 de secunde. Iordănescu susţine că Marcel Bîrsan a dat dovadă de exces de zel când l-a eliminat pe mijlocaş: A venit acel moment pe care nu ştiu cum să îl comentez. Cred că era suficient un galben şi o atenţionare, să se calmeze jucătorul. Şi noi am văzut anumite momente când se putea da un galben. Drăguş a dat peste mingea lui Iliev când se pregătea să degajeze şi avea deja un galben. Mi se pare că s-a rupt prea uşor acel echilibru. Puteţi verifica şi că a fost o poziţie de offside la golul doi la de Nooijer. S-au întâmplat şi anumite lucruri.”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri