Fotbal intern

Edi Iordănescu, despre scandalul dintre Gigi Becali și impresarul lui Carlos Fortes. “Are dreptate!”

17.01.2019 | 08:20
Edi Iordanescu despre scandalul dintre Gigi Becali si impresarul lui Carlos Fortes Are dreptate

Edi Iordănescu, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, a vorbit despre scandalul dintre Gigi Becali şi Arcadie Zaporojanu, impresarul lui Carlos Fortes. Cei doi s-au contrat la TV în ceea ce priveşte transferul atacantului francez în vârstă de 24 de ani la FCSB.

Arcadie Zaporojanu a anunţat că atacantul Carlos Fortes nu pleacă de la Gaz Metan Mediaş sub formă de imprumut la FCSB pentru 30.000 de euro şi că Gigi Becali trebuie să plătească 300.000 de euro. De partea cealaltă, latifundiarul din Pipera susţine că a ajuns la un acord cu Gaz Metan Mediaş pentru transferul lusitanului şi că va plăti 30.000 de euro pentru ca fotbalistul să ajungă sub formă de împrumut la FCSB în această iarnă şi va da 300.000 de euro dacă acesta va da randament sub comanda lui Mihai Teja.

Edi Iordănescu s-a implicat în scandalul dintre Gigi Becali şi impresarul lui Carlos Fortes

Edi Iordănescu a comentat în legătură cu ruptura dintre Gigi Becali şi impresarul lui Carlos Fortes, iar antrenorul dela Gaz Metan Mediaş susţine că latifundiarul din Pipera este cel care are dreptate şi a povestit cum au decurs negocierile pentru ca atacantul luistan să meargă la vicecampioana României.

Gigi Becali spune adevărul. S-a făcut o ofertă oficială, iar Gaz Metan a acceptat-o. Eu personal am vorbit, iar după aceea am prezentat oferta factorilor de decizie, care și-au dat acordul. Problema este că jucătorul este deținut în copropietate și depinde de mai multe surse. În plus, agenții negociază în numele jucătorului. Eu am autoritate totală la selecție, dar nu am drept de semnătură. Nu pot lua deciziile financiare singur”, a declarat Edi Iordănescu pentru GSP.RO.

Carlos Fortes într-un meci jucat pentru Gaz Metan

Cotat la 650.000 de euro de site-urile de specialitate, Carlos Fortes a jucat în 17 meciuri pentru Gaz Metan Mediaş în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, a dat 5 goluri şi a oferit două pase decisive.

  • 650.000 de euro este cota lui Carlos Fortes, conform transfermarkt.com