Fotbal intern

Edi Iordănescu, detalii despre negocierile cu Gigi Becali. “A vrut să mă sensibilizeze!” Când ar putea ajunge la FCSB

04.09.2019 | 08:17
Edi Iordanescu detalii despre negocierile cu Gigi Becali A vrut sa ma sensibilizeze Cand ar putea ajunge la FCSB

După ce Mihai Stoica a dezvăluit că s-a întâlnit cu Edi Iordănescu fără ca Gigi Becali să știe, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș a vorbit și el despre negocierile cu patronul FCSB-ului și a oferit detalii de la discuția purtată cu latifundiarul din Pipera. Mai mult, tehnicianul în vârstă de 41 de ani a anunțat și ce promisiune i-a făcut Gigi Becali înainte ca sezonul 2019 – 2020 să înceapă.

Edi Iordănescu, detalii despre negocierile cu Gigi Becali

“Pentru un antrenor e foarte important să aibă niște reguli, niște principii, niște valori. Dacă cineva care mă dorește vrea să mă schimbe, atunci ambii vom avea de pierdut. Prefer să ne strângem mâna și să mergem pe drumuri diferite. Indiferent unde voi fi, îmi voi asuma și echipa de start, și primii 18 și schimbările.

Dacă nu sunt la FCSB înseamnă că nu m-am încadrat în tiparul respectiv. Becali mi-a zis, înainte de începutul campionatului, că nu va lua nicio decizie până când nu voi termina play-out-ul cu Mediaș. Am apreciat că s-a ținut de cuvânt. Ne-am întâlnit și i-am explicat situația. Gigi a adus și un preot la discuție, a vrut să mă sensibilizeze. Și, din ce am simțit, poate să avem și un martor la anumite angajamente”, a spus Edi Iordănescu, conform Telekom Sport.

Edi Iordănescu în timpul unui meci din Casa Pariurilor Liga 1
Edi Iordănescu în timpul unui meci din Casa Pariurilor Liga 1

Edi Iordănescu l-a refuzat pe Gigi Becali în august 2019

FANATIK a dezvăluit la începutul lunii august a anului 2019 că Gigi Becali a discutat cu Edi Iordănescu pentru a-i oferi postul de antrenor principal la FCSB, dar tehnicianul a refuzat. Astfel, latifundiarul din Pipera s-a orientat către Bogdan Argeș Vintilă, antrenor care a mai trecut pe la FC Viitorul Constanța și echipa națională a României U21.

Edi Iordănescu a ajuns pe banca tehnică a formației Gaz Metan Mediaș pe 7 ianuarie 2019, după ce în trecut a mai lucrat pentru CFR Cluj, Astra Giurgiu, ȚSKA Sofia, Pandurii Târgu Jiu, FCM Târgu Mureș, Fortuna Brazi, FC Vaslui și FCSB.