Fotbal intern

Edi Iordănescu, din nou pe lista FCSB! „L-aș aduce mâine. Discutăm și ajungem la un numitor comun”. Reacția antrenorului

19.08.2019 | 20:16
Edi Iordanescu din nou pe lista FCSB Las aduce maine Discutam si ajungem la un numitor comun Reactia antrenorului

Înlocuirea lui Vergil Andronache din funcția de antrenor principal la FCSB reprezintă o chestiune de zile. Chiar dacă va prinde prima manșă a dublei cu Vitoria Guimaraes, din play-off-ul Europa League, Andronache are toate șansele să nu mai fie antrenor principal și la returul din Portugalia. 

Edi Iordănescu, din nou pe lista FCSB!

Edward Iordănescu a devenit o nouă pistă viabilă pentru FCSB, iar anunțul a fost făcut tocmai de Narcis Răducan, noul director sportiv al clubului. Răducan mizează pe relația de prietenie pe care o are cu actualul antrenor de la Gaz Metan, alături de care a lucrat în perioada petrecută de cei doi la Panduri.

„Edi Iordănescu e pe listă. L-aș aduce mâine. Poate o să fie o motivație în plus că o să lucreze cu mine. Trebuie să ajungem la un numitor comun. Trebuie să discutăm și să ajungem la un numitor comun. Și Bergodi este un antrenor foarte interesant, îmi place. Nu este o variantă pe care s-o exclud. Niciun antrenor nu e atât de aproape de echipă la momentul actual” – a spus Narcis Răducan la emisiunea Fotbal Club de la TV Digi Sport. 

„Nu ştiu ce vis are fiecare în parte, eu am treabă aici. Eu am drumul meu, sunt implicat 100% în activitatea echipei Gaz Metan, pot doar să spun că îi port un mare respect pentru cât a investit în fotbal. FCSB a pierdut mult prin plecarea lui MM Stoica, dar mă bucur pentru venirea lui Narcis, poate aduce multe lucruri pozitive la formaţie, este foarte implicat la echipă” – a fost răspunsul lui Edward Iordănescu.

Mai interesant este că în weekend FCSB joacă în deplasare chiar la Mediaș, cu Gaz Metan, echipa antrenată de Iordănescu. Medieșenii sunt într-o formă mult mai bună decât FCSB, fiind neînvinși în actuala stagiune. În comparație, FCSB are o formă de coșmar, pierzând de fiecare dată în ultimele patru etape și aflându-se în a doua parte a clasamentului. FCSB joacă joi cu Guimaraes, în prima manșă din play-off-ul Europa League.