ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Edi Iordănescu, discurs de necrezut la antrenamentul lui Gaz Metan: “Vi s-au urcat hormonii la cap! Dacă nu înțelegeți, aeroportul Malaga e aproape”

Autor: Diana Flintoacă | 12.01.2020 | 13:04
Edi Iordănescu, discurs de necrezut la antrenamentul lui Gaz Metan:

Edi Iordănescu a făcut astăzi dimineața al treilea antrenament pe tărâm spaniol cu Gaz Metan Mediaș. Băieții s-au antrenat cu zâmbetul pe buze, dar asta după ce antrenorul a avut unul dintre cele mai dure discursuri de când este la Mediaș!

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, discurs de necrezut la antrenamentul lui Gaz Metan

Tehnicianul care a fost dorit insistent de Universitatea Craiova pentru a veni în Bănie, a ales să rămână în Ardeal și a dat milităria jos din pod după ce ieri a fost o mică contră între jucători la antrenament.

“Noi am ajuns pe loc de play-off și ne batem să facem performanță la acest club pentru că toată lumea aici s-a înțeles bine, s-a pupat și ala mic cu ala mare, și ăla bătrân cu ăla tânăr, și ăla alb cu ăla negru, eu așa v-am văzut și vă vreau, pe toți împreună!

Dacă la unii vi s-au urcat hormonii la cap, nu e bine. Când n-o să mai fiu eu, faceți ce vreți. Dar cu mine nu merge așa. Dacă cineva nu înțelege aici că trebuie să se supună unor reguli ia avionul frumos de la Malaga și s-a dus.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău! E normal, e moral, e profesionist, ca eu să merg înainte cu oamenii în care cred și pe care i-am adus aici, pe majoritatea dintre ei. Cine e aici se supune regulamentului.

Nu am strâns pe nimeni cu ușa, nu am tratat cu lipsă de respect, nu a murit nimeni de foame sau n-a făcut recuperarea, atunci astea sunt așteptările mele, nu vreau decât responsabilitate și profesionalism!

Vă arăt dacă vreți. Primesc mii de mesaje de la agenți care propun jucători. Eu am spus, nu. Și dacă unul sau altul mi se părea interesant, eu am spus că nu dau pe cineva la o parte ca să fac loc la altcineva. Dar ce s-a întâmplat ieri, cu reproșuri, direcția aia eu n-o s-o iau!”, a fost discursul lui Edi Iordănescu la antrenament.

ADVERTISEMENT

Gaz Metan, aproape de play-off

Gaz Metan Mediaș este aproape de a intra în play-off, echipa lui Edi Iordănescu se află pe locul 5 cu 36 de puncte acumulate în 22 de etape din Casa Pariurilor Liga 1.

Principala contracandidată a „Gazului” pentru locul de play-off este FC Botoșani, formație care se află pe locul 7 și care are 33 de puncte după 22 de etape.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!