Sport

Edi Iordănescu, discurs dur la adresa jucătorilor de la FCSB: “Vor plăti financiar. Nu tolerez aşa ceva!”

FCSB a câştigat cu emoţii meciul cu CS Hunedoara, scor 5-3, după prelungiri. Edi Iordănescu
23.09.2021 | 00:30
Edi Iordanescu discurs dur la adresa jucatorilor de la FCSB Vor plati financiar Nu tolerez asa ceva
ADVERTISEMENT

FCSB s-a calificat în optimile de finală din Cupa României după un meci nebun cu CS Hunedoara. Roş-albaştrii au condus cu 3-0, însă s-au trezit egalaţi după ce au încasat trei goluri în 25 de minute.

Roş-albaştrii au mai marcat de două ori în prelungiri şi au stabilit scorul final, scor 5-3. La finalul meciului, Edi Iordănescu nu a fost mulţumit de prestaţia elevilor săi, care s-au relaxat prematur la 3-0.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, discurs dur la adresa jucătorilor de la FCSB: “Eu nu tolerez aşa ceva. Vor plăti”

Imediat după meci, antrenorul celor de la FCSB a declarat că jucătorii vor suporta financiar relaxarea din cele 25 de minute în care au încasat cele trei goluri:

“Este o calificare şi rămâne o calificare. Lucrurile nu s-au desfăşurat cum am dorit. Aş împărţi jocul în două momente. Până în minutul 60 şi după minutul 60. Până în minutul 60 am demonstrat că putem să fim o echipă responsabilă, cu mentalitate bună.

ADVERTISEMENT

După minutul 60… nu am mai vâzut aşa ceva. Eu nu tolerez aşa ceva. Vor plăti. Am luat trei goluri împotriva unei echipe de Liga a 3-a. Vor plăti financiar, vor suporta consecinţele. Eu le ţin spatele mereu.

“Cine nu poate să ducă presiunea înseamnă că nu îşi găseşte locul aici”

Ei trebuie să demonstreze, sunt la o echipă cu tradiţie enormă. Cine nu poate să ducă presiunea înseamnă că nu îşi găseşte locul aici. Sper să fie un accident şi să nu se mai întâmple aşa ceva. 

ADVERTISEMENT

Au fost multe părţi bune până în minutul 60 şi cele două goluri din prelungiri. Pentru Ianis Stoica a fost important să marcheze.

Dar sunt prea supărat pentru meciul pe care l-am făcut. Probabil am o echipă nocturnă care nu poate să doarmă aşa devreme.

ADVERTISEMENT

“Nu mi-aş fi dorit pentru Budescu 120 de minute. Dar aveam nevoie de el”

Nu există scuză. Noi peste două zile şi jumătate avem un meci foarte important în campionat.

Nu mi-aş fi dorit pentru Budescu 120 de minute. Dar aveam nevoie de el la momentele fixe după minutul 60.

Este o provocare pentru noi să recuperăm jucătorii accidentaţi: Florinel Coman, Florin Tănase, Tavi Popescu. Mai sunt şi alţii. Îmi doresc foarte mult să recuperăm jucătorii pentru că avem nevoie de ei”, a spus Edi Iordănescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 1,26 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT