Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Edi Iordănescu, discurs manifest înainte de România – Slovacia! „E un moment istoric! Ne-am recâștigat demnitatea”

Edi Iordănescu a avut un discurs manifest, chiar înaintea meciului decisiv al echipei naționale a României, contra Slovaciei, din faza grupelor de la EURO.
25.06.2024 | 19:14
Edi Iordanescu discurs manifest inainte de Romania  Slovacia E un moment istoric Neam recastigat demnitatea
Edi Iordanescu, DISCURS MANIFEST Romania - Slovacia, meciul de OPTIMI la EURO 2024
ADVERTISEMENT

Echipa națională se află înaintea unui meci extrem de important, împotriva selecționatei Slovaciei. Meciul este unul decisiv pentru Edi Iordănescu & Co., care vor afla dacă merg în optimile EURO.

Discurs manifest al lui Edi Iordănescu

Selecționerul a avut un discurs extrem de sincer la adresa echipei naționale, dar și a fanilor și jurnaliștilor sosiți în Germania. Edi Iordănescu le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul oferit echipei naționale la turneul final de la EURO.

ADVERTISEMENT

„Suntem în fața unui moment istoric pentru echipa națională. Un moment special, cu siguranță în fața celui mai frumos moment al carierelor noastre, cel puțin până acum. Noi, va spunem cu sinceritate, suntem pregătiți să primim acest moment cu bucurie, cu entuziasm, cu echilibru, dar și cu o foarte mare responsabilitate.

Această echipă are deja o identitate. Românii încep să o cunoască, să o învețe. După calificarea care a venit, după mult timp, opt ani de zile, cred că unul dintre cele mai mari câștiguri e că ne-am regăsit spiritul.

ADVERTISEMENT

Ne-am regăsit spiritul și ne-am recâștigat demnitatea. Aceste lucruri au fost observate rapid de suporterii echipei naționale, care au venit în spatele echipei lor naționale. Asta a creat o emulație fantastică.

Sunt lucruri pe care le-am câștigat și trebuie să persiste în timp, indiferent ce se va întâmpla cu noi, antrenorii, jucătorii. Sunt lucruri pe care nu mai avem voie să le pierdem. Este un necesar, trebuie să învățăm să ținem de lucrurile bune și identitatea pe care noi ne-am creat-o.

ADVERTISEMENT

Mă aflu în fața dumneavoastră de mai bine de două săptămâni, interacționăm. Am cunoscut mai bine munca voastră, vreau să vă mulțumesc, eforturile pe care le faceți, maratonul făcut zilele astea. Totul pentru a informa suporterii echipei naționale.

Un lucru pe care l-am resimțit mai mult ca orice, mai mult decât oricând, a fost atașamentul dumneavoastră pentru echipa noastră. Contează mult mai mult decât va imaginați. Însă, încărcați-vă cu energie, cu răbdare, regășiți-vă resursele în continuare pentru că drumul continuă“, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Schimbări la meciul cu Slovacia

Edi Iordănescu pregătește cel puțin două schimbări pentru meciul cu Slovacia, ultimul din faza grupelor. Meciul este unul decisiv pentru echipa națională, care își va afla soarta, dacă se va califica sau nu în optimile EURO.

Schimbările pregătite de Edi, oferite în exclusivitate de FANATIK, sunt Florinel Coman în locul lui Mihăilă, dar și Ianis Hagi în locul lui Dennis Man. Selecționerul ar putea apela și la o a treia schimbare, anume Denis Drăguș să iasă din prima echipă.

Edi Iordanescu, DISCURS MANIFEST | Romania - Slovacia, meciul de OPTIMI la EURO 2024

ADVERTISEMENT
4,10 este COTA BETANO pentru "2 solist" la Slovacia - România