Fotbal intern

Edi Iordănescu e îngrijorat înaintea meciului de la Craiova: „Suntem într-o scădere evidentă de formă”. Video

09.04.2021 | 17:23
Edi Iordanescu e ingrijorat inaintea meciului de la Craiova Suntem intro scadere evidenta de forma Video
ADVERTISEMENT

Ultimele prestații ale campioanei CFR Cluj nu-l liniștesc deloc pe antrenorul Edi Iordănescu în perspectiva întâlnirii de la Craiova cu Universitatea. Antrenorul feroviarilor recunoaște că echipa lui este în scădere de formă.

Iordănescu spune că echipa lui este pregătită pentru un joc complicat pe ”Ion Oblemenco”, tocmai datorită diferenței de tonus dintre jucătorii celor două oponente. Antrenorul CFR-ului a mai spus că nu se teme de controlul anti-doping pe care oltenii l-au cerut și pentru jucătorii feroviari, așa cum au făcut-o înaintea jocului cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Fiind un meci extrem de important pentru configurația finală a clasamentului din Casa Pariurilor Liga 1, conducerea campioanei a vrut să-i motiveze pe jucători înainte de partida contra Univerității și le-a promis achitarea tuturor restanțelor financiare, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Edi Iordănescu: ”Jucătorii mei își dau silința, dar nu suntem bine”

Antrenorul campioanei recunoaște că echipa lui traversează o perioadă dificilă și în ciuda eforturilor pe care jucătorii le fac la antrenamente, în meciurile oficiale este evidentă scăderea de formă.

ADVERTISEMENT

”Noi, de trei săptămâni, suntem într-o scădere evidentă de formă, dar factorii nu țin de partea sportivă, ci sunt factori externi. Echipa și-a dat silința și la antrenamente lucrurile au funcționat”, a declarat Iordănescu la conferința de presă de dinaintea meciului de la Craiova.

Acesta a subliniat și forța oltenilor de la numirea lui Marinos Ouzoundis pe banca echipei.

„În 10 jocuri au primit un singur gol, asta spune multe despre echilibrul și siguranța în joc a Craiovei. Rezultatele pozitive al Universității de la venirea lui Marinos Ouzounidis denotă o creștere de formă, ceea ce nu putem să spunem despre noi, chiar dacă venim după un rezultat pozitiv”, a adăugat Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu vede un joc complicat la Craiova și a recunoscut voalat problemele financiare

Iordănescu știe că echipa lui nu este în cel mai bun moment, iar acest lucru este cauzat de mai mulți factori, între care și cei financiari.

”Suntem pregătiți pentru un joc foarte complicat. Oltenii au un avantaj în acest joc tocmai bazându-ne pe forma de moment. Au un joc foarte bun, vin după o evoluție foarte bună cu FCSB și asta le dă încredere și moral. În plus ei nu au problemele noastre.

ADVERTISEMENT

Meciul va fi disputat. Suntem două echipe valoroase ale competiției, e un joc de trei puncte, dar nu va fi un joc decisiv, indiferent de rezultat, chiar dacă ei au o liniște, susținere și echilibru financiar”, a comentat Iordănescu.

Edi Iordănescu susține redeschiderea stadioanelor, dar după meciul din Bănie

Antrenorul CFR-ului a comentat și posibilitatea ca arenele sportive să se redeschidă pentru suporteri însă, a recunoscut că dacă ar fi posibil și-ar dori acest lucru doar după meciul cu Universitatea Craiova.

”Mi-aș dori să se redeschidă stadioanele pentru suporteri, dar după jocul de la Craiova, pentru că știu ce înseamnă publicul oltean. După, da, mi-aș dori, pentru că jocurile cu suporteri sunt mai vii, mai naturale, le simți altfel cu suporteri în tribune, dar nu în detrimentul sănătății”, a spus Iordănescu.

Meciul Universitatea Craiova – CFR se joacă duminică, de la ora 21:30. Înaintea partidei, CFR este a doua în clasament, la un punct în urma liderului FCSB, în vreme ce oltenii sunt pe 3 și vor rămâne pe această poziție indiferent de rezultatul întâlnirii directe.

ADVERTISEMENT