Sport

Florin Răducioiu, avertisment pentru Edi Iordănescu, noul selecționer al României. ”Îl vor distruge”

Edi Iordănescu va fi prezentat oficial, azi, în calitate de selecționer al echipei naționale a României. Iordănescu junior va avea viață grea pe banca ”tricolorilor”, avertizează Florin Răducioiu.
25.01.2022 | 09:45
Florin Raducioiu avertisment pentru Edi Iordanescu noul selectioner al Romaniei Il vor distruge
ADVERTISEMENT

Ultima opțiune a FRF, după ce mai mulți antrenori au refuzat postul, Edi Iordănescu ar urma să fie prezentat oficial, azi, în noua sa calitate de selecționer.

Recunoscut pentru calitățile lui tehnice, Iordănescu junior va avea de luptat nu doar cu adversarele României, ci și cu contestatarii conducătorilor Federației, este de părere fostul internațional Florin Răducioiu.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu i-a trasat obiectivul lui Edi Iordănescu: ”Important e să ne calificăm la EURO”

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate Edi Iordănescu este noul selecționer al României și are misiunea de a califica echipa națională la Turneul Final al Campionatului European din 2024.

Prezența ”tricolorilor” în Germania va fi ”măsura” alegerii reprezentanților FRF, crede fostul mare atacant Florin Răducioiu.

ADVERTISEMENT

”O să fie o alegere bună când va califica naţională la Campionatul European din 2024. Important e să ne calificăm la EURO, atunci se va spune dacă e o alegere bună sau nu.

Lumea trebuie judecată prin rezultate, e un antrenor tânăr, fără experienţă, am mai văzut asemenea experimente. Îi urez foarte mult succes, dar trebuie să fie judecat prin prisma rezultatelor, restul nu mai cotnează.

ADVERTISEMENT

Sunt baliverne de bar. Să-i dăm încredere, el ştie ce are de făcut”, a declarat Răducioiu, la Telekom Sport.

Răducioiu știe cine va fi consilierul lui Edi Iordănescu

Fostul atacant al echipei naționale, Florin Răduciou, consideră că atuul lui Edi Iordănescu este faptul că va fi consiliat din umbră de tatăl său, Anghel Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Acesta a condus naționala României în trei mandate și a obținut cea mai mare performanță a ”tricolorilor” în 1994, sferturile de finală al Cupei Mondiale din SUA.

”Poate să-i dea sfaturi (Anghel Iordănescu – n.r.), Edi nu a antrenat niciodată naţională, tatăl lui a obţinut cele mai mari rezultate cu echipa naţională. Cu siguranţă are acolo un om de încredere şi cred că îl va ajuta foarte mult.

Şi nea Puiu a fost un antrenor care a câştigat multe, a obitnut multe calificări, a fost imun la critici. Dacă Edi nu va reuşi, îl vor distruge din punct de vedere al criticilor, pentru că asta e meseria de antrenor”, a explicat Răducioiu.

ADVERTISEMENT