Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Edi Iordănescu este urât în Oltenia pentru că l-a exclus pe Mitriță din orgoliu personal”. Selecționerul, avertizat din cauza selecției pentru EURO 2024!

Alexandru Mitriță este mare absență de la EURO 2024. Fotbalistul Craiovei nu a prins lotul de 26 de jucători care au fost convocați de Edi Iordănescu pentru turneul final.
27.05.2024 | 12:17
Edi Iordanescu este urat in Oltenia pentru ca la exclus pe Mitrita din orgoliu personal Selectionerul avertizat din cauza selectiei pentru EURO 2024
„Edi Iordănescu este urât în Oltenia pentru că l-a exclus pe Mitriță din orgoliu personal”. Selecționerul, avertizat din cauza selecției pentru EURO 2024!. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a anunțat lista celor 26 de jucători care vor face deplasarea la turneul final din Germania ce se va disputa în vara anului 2024. Principala absență de la EURO 2024 este cea a lui Alex Mitriță. Jucătorul Craiovei care a avut un sezon bun, dar a fost lăsat pe dinafară de selecționerul echipei naționale.

Selecționerul, avertizat din cauza selecției pentru EURO 2024!

Pavel Badea a avut o intervenție telefonică la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, unde a vorbit de Alexandru Mitriță și neconvocarea acestuia la turneul final din Germania.

ADVERTISEMENT

„Părintele Universității Craiova” a declarat că selecționerul nu este deloc iubit în Oltenia pentru faptul că nu l-a chemat pe jucătorul Craiovei la lot și l-a avertizat pe Edi Iordănescu înaintea turneului final.

„Mitriță nu mi-a plăcut aseară. Nu a jucat decât până în minutul 25. A avut un sezon bun, dar foarte obositor. Este clar că Mitriță a dus greul echipei în acest campionat.

ADVERTISEMENT

Este clar că fără reușitele lui individuale, Universitatea Craiova ar fi fost departe de ce a reușit în acest an. Sunt pe linia oltenilor. Dacă Edi Iordănescu nu era foarte iubit în Oltenia, acum pot spune că este urât.

Cred că doza de subiectivism în ceea ce-l privește pe Mitriță putea să fie trecută cu vederea. Dacă nu îți calci pe orgoliu pentru echipa națională, nu e bine.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu este urât în Oltenia pentru că l-a exclus pe Mitriță din orgoliu personal”, a declarat Pavel Badea la FANATIK SUPERLIGA.

Pavel Badea: „România s-a calificat la EURO 2024 fără Alexandru Mitriță”

În timpul emisiunii care are premierea în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, fostul jucător de legendă al Universității Craiova a declarat că Edi Iordănescu trebuie să-și asume eventualele rezultate negative ale României de la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

„Edi Iordănescu are gândirea lui. S-a calificat la Campionatul European fără Mitriță. Ce putem spune mai mult? Așteptăm să confirme și la nivelul fazelor finale prin performanță și prin rezultate.

Eu nu cred că motivul sport a primat, că dacă ar fi primat Mitriță era convocat. Nu am niciun fel de ezitare pe acest subiect, este clar că Mitriță merita să fie convocat.

Dar antrenorul echipei naționale răspunde de rezultat. Trebuie să-și asume dacă rezultatele nu sunt pozitive”, a mai spus Pavel Badea la FANATIK SUPERLIGA.

„Edi Iordănescu este urât în Oltenia pentru că l-a exclus pe Mitriță din orgoliu personal”

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”