Fotbal intern

Edi Iordănescu este noua variantă a lui Becali pentru postul de antrenor al FCSB! Anghel Iordănescu i-a promis că îl convinge! Ultima reacţie a lui Gigi: “Va fi român!”. EXCLUSIV

03.08.2019 | 17:54
Edi Iordanescu este noua varianta a lui Becali pentru postul de antrenor al FCSB Anghel Iordanescu ia promis ca il convinge Ultima reactie a lui Gigi Va fi roman EXCLUSIV

Edi Iordănescu este varianta pe care Gigi Becali o are pentru postul de antrenor al FCSB! Și e o variantă care prinde contur tot mai mult în aceste zile, informațiile FANATIK fiindcă Devis Mangia nu mai este chiar marele favorit la preluarea băncii tehnice a roș-albaștrilor!


UPDATE, 3 august, 17.55. Gigi Becali a dezvăluit, pentru Pro TV, naţionalitatea antrenorului pe care îl va numi pe banca tehnică a FCSB: “Un român o să pun!”. Apoi, a început să mai nuanţeze când şi-a dat seama că a fost prea sincer.“Cred, nu ştiu, nu ştiu exact ce-o să fac. Să vedem, nu? E posibil să numesc pe cineva şi înaintea meciului de la Giurgiu, e posibil şi după. Cred, nu ştiu, să vedem. Cine ştie?“. 


UPDATE, 3 august, 14.24. Gigi Becali a oferit noutăţi despre felul în care decurg negocierile pentru postul de antrenor la FCSB. “La ora asta nu negociez cu nimeni. Era Mangia, dar a căzut. Nu vă spun de ce. Nu va fi nici Zenga. Nu mai dau nume, o să vă spun când va fi, la ora asta nu vorbesc cu nimeni”, a afirmat Becali, citat de sport.ro. Citiţi mai jos şi motivul pentru care a renunţat la Mangia şi de ce spune că nu vorbeşte cu nimeni acum 😉


Edi Iordănescu, din nou în cărți pentru postul de antrenor al FCSB! Cum s-a ajuns aici

ŞTIREA INIŢIALĂ, 3 august, ora 10.07. ”Edi Iordănescu antrenor la FCSB” este o dorință mai veche a lui Becali, care însă părea greu realizabilă acum, mai ales după ce discuțiile dintre ei din iunie s-au terminat abrupt. Atunci, patronul FCSB afirmase că antrenorul lui Gaz Metan Mediaș este principalul favorit să preia banca tehnică a roș-albaștrilor, însă negocierile au căzut practic încă dinainte de întâlnirea pe care au avut-o cei doi!

Becali nu a acceptat nici dorința de independență în decizii a lui Iordănescu jr, nici ideea de clauză prin care antrenorul dorea să-și betoneze contractul, așa că întâlnirea dintre ei a fost doar o discuție care era clar că nu avea să ducă nicaieri. De altfel, imediat după, Becali l-a instalat în funcție pe Bogdan Andone. Acum însă, patronul FCSB are un atu care îl ajută în încercarea de a-l numi pe Edi la FCSB: și asta deși încă nu a vorbit personal cu tehnicianul!

Edward Iordănescu în meciul Dinamo - Gaz Metan. Sursă foto: sportpictures.eu
Edward Iordănescu în meciul Dinamo – Gaz Metan. Sursă foto: sportpictures.eu

Anghel Iordănescu i-a promis lui Becali că-l convinge pe Edi!

De câteva zile, Edi Iordănescu se află în Elveția, acolo unde efectuează o serie de analize, iar telefonul tehnicianului este închis! El lipseşte, de altfel, şi de la meciul pe care formaţia sa îl joacă la Botoşani în Casa Pariurilor Liga 1. Astfel, Becali a ajuns să vorbească cu tatăl antrenorului, Anghel Iordănescu, iar discuțiile dintre cei doi s-au finalizat cu promisiunea că tatăl își va convinge fiul să accepte oferta FCSB! Acum se așteaptă întoarcerea în țară a lui Iordănescu jr. pentru ca discuțiile să avanseze. Numai că, de data asta, Becali este extrem de încrezător că antrenorul lui Gaz Metan Mediaș va ajunge pe banca FCSB!

Devis Mangia este cealaltă opțiune pe care Becali o are pentru banca FCSB. Italianul este dorit de Meme Stoica și apreciat și de Becali, însă se știe că Edi Iordănescu este varianta ”de suflet” a patronului. Așa că acum, cu promisiunea lui Anghel Iordănescu că își va convinge fiul să accepte să vină la roș-albaștri, Edi a intrat în pole-position pentru banca FCSB!