Fotbal intern

Edi Iordănescu, fericit după FCSB – CFR Cluj 1-1: „Ne-a ajutat Dumnezeu! M-au supărat fragmentările de joc!”

03.05.2021 | 23:38
Edi Iordanescu fericit dupa FCSB  CFR Cluj 11 Nea ajutat Dumnezeu Mau suparat fragmentarile de joc
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a fost bucuros pentru punctul pe care CFR Cluj l-a „smuls” cu greu pe final împotriva FCSB-ului, profitând de o nouă gafă a lui Andrei Vlad.

Tehnicianul CFR-ului se bucură pentru punctul obținut, mai ales că echipa sa rămâne pe prima poziție în campionat și după această etapă.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu crede că lupta la titlu nu este terminată și își avertizează jucătorii că trebuie să fie pregătiți pentru următoarele meciuri și să nu lase ștacheta jos.

Edi Iordănescu, fericit după FCSB – CFR Cluj 1-1

Edi Iordănescu a vorbit la finalul partidei dintre FCSB și CFR Cluj, fiind extrem de bucuros pentru egalul scos în duelul cu echipa lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

E foarte greu la noi în momentul de față să ducem o luptă cu o așa mare intensitate și importanță. Vedeți jocul Craiovei de ieri, au bătut FCSB-ul, ne-au bătut pe noi și au pierdut cu Clinceni.

Noi puteam să deschidem scorul, dar nu am valorificat faza. Primim gol pe o fază de interpretare. Nu avem voie să ajungem să facem un penalty în disperare de cauză. M-au supărat fragmentările continue”.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu ne-a ajutat!”

„Fotbalul înseamnă dinamică, nu știu dacă s-au jucat 25 de minute prima repriză. Până la urmă, Dumnezeu ne-a răsplătit, am egalat pentru că nu am renunțat și pentru că Dumnezeu ne-a ajutat.

Respect adversarii noștri. CFR era mai pragmatică, nu cream atât de multe ocazii și nu marcam atât de mult, practic am marcat dintr-o jumătate de ocazia. Eu întrețin mai mult echipa decât lucrez”, a mai spus Edi Iordănescu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Omrani după joc. Dacă e supărat, trebuia să fie pe el. Să vorbim mai puțin și să ne vedem mai mult de treabă. La fotbal nu merge când vorbești mult, trebuie să faci.

Va conta în acest final de sezon cine reușește să se recupereze mai repede. Nu-i ușor de gestionat. Am încercat să schimbăm de la un meci la altul. Noi n-avem media de vârstă a lui FCSB, ei se regenerează mai rapid”, a mai declarat tehnicianul CFR-ului.

ADVERTISEMENT