Sport

Edi Iordănescu i-a găsit înlocuitor lui George Pușcaș, accidentat. Atacantul lui Gică Hagi, convocat de urgență la lot

Edi Iordănescu i-a găsit înlocuitor lui George Pușcaș care s-a accidentat înaintea ultimei partide din campionat. Un atacant al lui Gică Hagi a fost adus în lotul României.
19.03.2023 | 14:44
Edi Iordanescu ia gasit inlocuitor lui George Puscas accidentat Atacantul lui Gica Hagi convocat de urgenta la lot
Edi Iordănescu i-a găsit înlocuitor lui George Pușcaș la naționala României. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu s-a mișcat rapid după ce George Pușcaș a devenit indisponibil pentru meciurile României cu Andorra și Belarus din preliminariile Euro 2024. Atacantul lui Genoa a acuzat dureri la genunchi și va rata acțiunea „tricolorilor”. Selecționerul României l-a convocat de urgență pe Louis Munteanu de la Farul spre nemulțumirea lui Mihai Rotaru.

Edi Iordănescu s-a orientat rapid după accidentarea lui George Pușcaș. Louis Munteanu, convocat în premieră la naționala de seniori a României

Edi Iordănescu a primit o lovitură cu aproximativ o săptămână înaintea debutului României în preliminariile Euro 2024. George Pușcaș s-a accidentat la genunchi și nu a făcut parte din lotul celor de la Genoa în ultima partidă din Serie B cu Brescia, scor 0-3.

ADVERTISEMENT

Federația Română de Fotbal a anunțat că atacantul în vârstă de 26 de ani va rata meciurile României cu Andorra (25 martie) și Belarus (28 martie), iar în locul său își va face apariția la lot Louis Munteanu. Atacantul lui Gică Hagi la Faul fusese convocat inițial de Emil Săndoi la naționala României U21.

Tânărul atacant în vârstă de 20 de ani face echipă la Farul cu Denis Alibec, un alt fotbalist ofensiv convocat de Edi Iordănescu în lotul României. În actuala stagiune la Farul, Louis Munteanu a marcat 4 goluri în 18 partide. În ultimele 5 luni, atacantul a marcat un singur gol.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a vorbit despre situația portarilor de la naționala României: „Vom avea siguranță”

Edi Iordănescu a vorbit despre situația portarilor de la naționala României, acolo unde zice selecționerul suntem pe mâini bune. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Andrei Radu va fi alesul lui Edi Iordănescu pentru postul de titular între buturile porții României.

De asemenea, Florin Niță a fost marea surpriză a selecționerului pentru această acțiune, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. „Va fi extrem de simplă alegerea. La oricare dintre cei trei pe care îi avem în lot am garanția că echipa națională este pe mâini bune, vom avea siguranță.

ADVERTISEMENT

Am convingerea că avem trei portari valoroși și cu mult caracter. E posibil să fi lăsat și alți jucători în afara lotului, valoroși sau cu o marjă importantă de creștere, dar campania e lungă.

Avem nevoie ca toată lumea să rămână concentrată și atunci când sunt apelați să vină la națională. Perioada în care ne permiteam să ne alintăm, să venim cu jumătăți de măsură, a trecut. E perioada în care eu sun adunarea. Nu pot să mai mângâi pe nimeni, să mai am răbdare cu nimeni”, a declarat Edi Iordănescu într-un interviu pentru FRF.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a tras un semnal de alarmă înaintea debutului României în preliminariile Euro 2024: „Nu mai am timp să mângâi pe nimeni”

România va debuta în campania de calificare la Euro 2024 cu Andorra în deplasare, sâmbătă, 25 martie, de la ora 21:45. Edi Iordănescu le-a transmis un mesaj clar „tricolorilor” și a scos în evidență faptul că trebuie să fie foarte concentrați, altfel va schimba foaia.

„Toți trebuie să înțeleagă un lucru. A trecut perioada în care ne permiteam să ne mai alintăm, să ne răsfățăm, să venim cu jumătăți de măsură, să ne gândim că merge și cu puțin efort sau cu puțină muncă.

Acum e perioada când eu sun adunarea, e perioada în care toți trebuie să dăm mai mult. E perioada în care nu mai există 99 la sută, există doar sută la sută. E perioada în care eu nu mai am timp să mângâi pe nimeni, nu mai pot să am răbdare cu nimeni.

Cine vine trebuie să dea totul. Nu mai există toleranță pentru nimeni. Există totul sau nimic pentru echipa națională”, a mai spus Edi Iordănescu.


  • Cota exclusivă FORTUNA: 2,54 este cota pentru „PsF X” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT