Edi Iordănescu îi vrea pe Cristi Săpunaru şi Alin Toşca. Ajung la CFR? “Mi-aş dori!”

Iuliana Spirache   
in CFR Cluj
11/07/2018, 19:06
Edi Iordănescu îi vrea pe Cristi Săpunaru şi Alin Toşca. Ajung la CFR? “Mi-aş dori!” GALERIE FOTO
Edi Iordănescu îi vrea la CFR Cluj pe Cristi Săpunaru şi Alin Toşca

Edi Iordănescu a recunoscut că îi vrea la CFR Cluj pe Cristi Săpunaru şi Alin Toşca, dar şansele ca cei doi să ajungă sub comanda lui în Gruia sunt mici, deoarece aceştia se află sub contract cu echipele de care aparţin. Fostul rapidist evoluează pentru Kayserispor, iar Alin Toşca e sub contract cu Real Betis.

Edi Iordănescu a colaborat cu Cristi Săpunaru şi Alin Toşca, iar tehnicianul de la CFR Cluj şi-ar dori să mai lucreze cu cei doi fotbalişti. Deşi fostul jucător de la FCSB se află pe lista plecărilor a celor de la Real Betis, spaniolii şi-ar dori să-şi recupereze milionul de euro pe care l-au plătit pentru transferul lui de la vicecampioana României. De partea cealaltă, internaţionalul român în vârstă de 34 de ani mai are un an contract cu Kayserispor.

Edi Iordănescu îi vrea la CFR Cluj pe Cristi Săpunaru şi Alin Toşca

”Avem o relaţie deosebită. Îi ştiu de foarte mulţi ani. A copilărit lângă mine (n.r. Săpunaru), chiar dacă nu e diferenţă mare de vârstă. E un jucător în care eu am crezut dintotdeauna, un jucător extrem de valoros. La fel e şi cazul lui Toşca, pe care-l ştiu încă de când eram la Steaua şi el era la Steaua 2, la tineret.

Alin Toşca a fost cu zâmbetul pe buze la conferinţa de presă susţinută pentru Real Betis
Alin Toşca în timpul conferinţei de presă susţinută pentru Real Betis

Îl ştiu de mic. Sunt doi jucători la nivel foarte bun, jucători de naţională, oricare dintre ei ar veni ar da plus vlaoare echipei. Bineînţeles, mi i-aş dori pe amandoi, oricare dintre ei. Însă n-are rost să vorbim în momentul de faţă, pentru că ambii sunt sub contract, au contract la echipele lor şi, chiar dacă eu mi-aş dori, sunt şanse mici, din păcate”, a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport.

Închide ×