Edi Iordănescu îl contrazice pe Niculae: „Nu l-am vorbit de rău pe Abang”

EXCLUSIV FANATIK
Eduard Nicolae Popa   
în Casa Pariurilor Liga 1
18/07/2018, 15:09
Edi Iordănescu îl contrazice pe Niculae: „Nu l-am vorbit de rău pe Abang” GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Edi Iordănescu îl contrazice pe Niculae

Edi Iordănescu a ținut să îl contrazică pe fostul său patron de la Astra Giurgiu, Ioan Niculae, cel care a susținut în urmă cu o zi că actualul antrenor de la CFR Cluj ar fi fost în spatele deciziei lui Gigi Becali de a renunța la transferul lui Anatole Abang.

Iordănescu susține că a fost sunat și întrebat cu privire la Abang, dar a preferat să păstreze discreția: „Nu e o plăcere să îmi aud numele folosit prin presă, mai ales când informațiile intră în contradicție cu adevărul. Nu am sunat niciodată un conducător să vorbesc despre un jucător. În cazul lui Abang am fost de mai multe ori, nu am văzut telefonului așa că tot ce am făcut a fost să sun înapoi. Am fost întrebat de problemele cu justiția ale lui Abang, despre care nu am comentat, fiind în necunoștință de cauză, pentru că evenimentele de la Astra au fost după plecarea mea. Mi s-a solicitat o părere strict generală, comportamentală, despre care am vorbit foarte discret” , a spus actualul antrenor al celor de la CFR Cluj, pentru FANATIK.RO.

Edi Iordănescu îl contrazice pe Niculae: „Nu influențez politica de transferuri la FCSB”

În continuare, Edi Iordănescu susține că el nu are absolut nicio influență asupra modului în care FCSB și-a făcut campania de achiziții în această vară: „Niciodată nu mi-am vorbit foștii jucători de rău și nu influențez eu politica de transferuri ale altor cluburi, cu atât mai puțin a FCSB-ului. Discuția dintre mine și domnul Becali a fost scurtă și mai mult despre generalități, nu despre transferurile FCSB. Sunt persoane competente care fac asta acolo și nu cred că au nevoie de ajutorul meu și nici nu e treaba mea. Deci nu am influențat eu decizia ca FCSB să nu îl ia pe Abang. Probaibil a fost o strategie a lor, care nu mă privește”, a mai spus Iordănescu, pentru site-ul nostru.

Reacția lui Edi Iordănescu vine după ce Ioan Niculae a relatat că “Ştiu din discuţia cu Becali, care m-a sunat şi mi-a spus că nu îl mai ia pe Abang, pentru că a fost sunat de Edi şi i-a spus ca să nu-l ia, că are o problemă cu creierul, că nu e un jucător controlabil, şi să nu cumva să-l cumpere de la mine”, a spus patronul celor de la Astra Giurgiu.

600.000 de euro este cota lui Anatole Abang, potrivit transfermarkt.de

5 goluri în 29 de meciuri a reușit Abang pentru Astra, în sezonul precedent

Închide ×