Sport

Edi Iordănescu, în culmea fericirii după CFR Cluj – FCSB 2-0: „E o seară de sărbătoare, în două zile voi spune ce fac!”

Edi Iordănescu a fost bucuros după victoria din ultima etapă a CFR-ului cu FCSB, scor 2-0.
25.05.2021 | 22:52
Edi Iordanescu in culmea fericirii dupa CFR Cluj  FCSB 20 E o seara de sarbatoare in doua zile voi spune ce fac
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a recunoscut că vrea doar să se bucure de titlul câștigat cu CFR Cluj și încă nu vrea să vorbească despre ce va face în viitor.

Edi Iordănescu spune că meritul este doar al elevilor lui pentru câștigarea titlului, al său și al staff-ului său tehnic mai puțin, jucătorii ducând tot greul în timpul sezonului.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, în culmea fericirii după CFR Cluj – FCSB 2-0

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Edi Iordănescu ar putea să-şi anunţe plecarea de la CFR Cluj, după meciul cu FCSB, iar antrenorul campioanei a susţinut că într-o sau două va oferi un răspuns în privinţa viitorului lui.

„E o seară minunată, e o performanță pe care am căutat-o, am muncit și am găsit-o și sigur și pentru cei ce vin din urmă, inclusiv cu fanii, staff-ul medical, staff-ul tehnic, cei din conducere.

ADVERTISEMENT

E o bucurie, părinții mei au fost mereu lângă mine, e o performanță de familie, tatăl meu a avut o carieră unică, o carieră impresionantă și încerc să-i calc pe urme.

Mă bucură, mă onorează, am fost aproape, am încercat din prima zi să-i ridic, sunt profesioniști, sunt caractere mari și au reușit să cucerească un nou titlu.

ADVERTISEMENT

Eu am felicitat toate echipele implicate în play-off, inclusiv FCSB și Craiova, dar CFR e o forță și îmi doresc să fie așa și în continuare”.

„Într-o zi sau două veți avea un răspuns despre ce voi face!”

Edi Iordănescu a continuat și a vorbit și despre viitorul său, însă nu a dat un răspuns clar, anunțând că în câteva zile va oferi mai multe detalii:

ADVERTISEMENT

„E o seară de sărbătoare, ne bucurăm, iar într-o zi, maxim două veți avea un răspuns clar din partea mea și din partea clubului.

Au fost momente grele și nu mă așteptam la un drum lin, echipa își pierduse din elan și din încredere, dar poate a fost nevoie de o scânteie să se aprindă flacăra dorinței și a speranței. 

Ne bucurăm imens pentru ce am reușit să facem în acest sezon și consider că dăruirea și ambiția jucătorilor a făcut ca acest lucru să se întâmple, iar noi suntem acum campioni.

E și meritul lui Dan Petrescu, care a făcut o muncă bună, eu am venit și am continuat să împing ce au lăsat ei în acel moment în campionat.

Tot timpul, de când am venit aici, am lăsat pe planul doi oferte care au mai venit pe numele meu”, a mai spus Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT