Fotbal intern

Edi Iordănescu, ironie fină la adresa lui Dan Petrescu: ”Îmi asum înfrângerea CFR-ului”

04.04.2019 | 15:26
Edi Iordanescu ironie fina la adresa lui Dan Petrescu Imi asum infrangerea CFRului

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș, Edi Iordănescu, a făcut o ironie fină la adresa lui Dan Petrescu, după ce tehnicianul de la CFR Cluj a spus că s-au făcut greșeli în alcătuirea lotului campioanei României. Miercuri seară, ardelenii au fost învinși de Astra Giurgiu pe teren propriu cu scorul de 3-1 în prima manșă a semifinalelor Cupei României, iar ”Bursucul” a fost extrem de supărat la final.

Edi Iordănescu, ironie fină la adresa lui Dan Petrescu: ”Am devenit multifuncțional”

”Nu e treaba mea să comentez ce se întâmplă la alte cluburi. Dar vreau să precizez că după mine au mai fost doi antrenori acolo, a fost şi o pauză competiţională în care se putea interveni asupra lotului, deci nu ştiu ce legătură am eu în treaba asta. Dan e un antrenor pe care îl respect foarte mult şi un om la care ţin la fel de mult. Dacă totuşi sunt asociat eu cu formarea lotului, atunci mă simt onorat, pentru că echipa aia e pe primul loc şi este acolo în special datorită calităţii jucătorilor din lot”, a declarat fostul antrenor de la CFR Cluj pentru prosport.ro.

”Dacă cineva mă consideră vinovat, atunci e problema lui. Înseamnă că am devenit multifuncţional, am avut timp în trei zile să pregătesc şi să contribui la victoria Gazului de la Iaşi şi, în acelaşi timp, să contribui la înfrângerea CFR-ului cu Astra. Mi le asum pe ambele”, a fost ironia pe care a făcut-o Edi Iordănescu la adresa lui Dan Petrescu, care a criticat alcătuirea lotului formației clujene.

Dan Petrescu și Alin Minteuan pe banca echipei CFR Cluj la meciul cu Astra Giurgiu
Dan Petrescu și Alin Minteuan pe banca echipei CFR Cluj la meciul cu Astra Giurgiu

Statistică neagră pentru Dan Petrescu

CFR Cluj a fost învinsă de Astra Giurgiu cu scorul de 3-1 pe teren propriu în prima manșă a semifinalelor Cupei României și are șanse minime de a mai ajunge în finală. Golurile învingătorilor au fost marcate de Valentin Gheorghe, Julien Begue și Mihai Butean, în timp ce pentru ardeleni a înscris Cristi Bud. Partida retur se va disputa la Giurgiu, în 23 aprilie.

Înfrângerea este una și mai dureroasă pentru Dan Petrescu, cu atât mai mult cu cât este prima înregistrată pe teren propriu cu CFR Cluj. O statistică și mai interesantă este dată de faptul că a fost pentru prima oară în cariera tehnicianului când încasează trei goluri pe teren propriu în România, indiferent dacă vorbim de Liga 1 Betano sau de Cupa României.

Tags: