Sport

Edi Iordănescu își pune la punct contestatarii: „Nu cred că trebuie să mă justific în fața nimănui”

Criticat după victoria la limită cu Chindia, Edi Iordănescu vine cu o replică pe măsură: „Când vrei să găsești ceva negativ cuiva, îi reproșezi și felul în care strănută”.
02.10.2021 | 18:17
Edi Iordanescu isi pune la punct contestatarii Nu cred ca trebuie sa ma justific in fata nimanui
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a reușit să ducă FCSB pe poziția secundă în clasamentul Ligii 1, la doar șase puncte în spatele campioanei CFR Cluj, Edi Iordănescu are parte de o sumedenie de critici, inclusiv din partea colegilor de breaslă. Îi pune, însă, la punct, „blindat” de cele cinci victorii consecutive reușite până acum.

Nu cred că trebuie să mă justific în fața nimănui. Când vrei să găsești ceva negativ cuiva, îi reproșezi și felul în care strănută”, le transmite acesta contestatarilor, în frunte cu Vasile Miriuță, care s-a lansat într-o adevărată tiradă imediat după meciul câștigat dramatic la Ploiești, scor 1-0, în fața Chindiei Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Nici Gigi Becali nu este deloc încântat de jocul practicat sub comanda lui Iordănescu. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate discuția aprinsă purtată recent de cei doi în momentul în care patronul și-a făcut cunoscute în mod direct nemulțumirile – nu prin intermediari, cum a procedat cu alte ocazii – și i-a cerut tehnicianului să facă spectacol.

Edi Iordănescu, replică dură pentru contestatari. Ce a spus despre notițele din timpul meciurilor

Nu pot și nu vreau să comentez așa ceva! Am spus că nu vreau să comentez tot ce apare în spațiul public. O să iau poziții atunci când consider că este în slujba sau sprijinul echipei mele.

ADVERTISEMENT

În plus, eu nu vorbesc despre colegii mei și despre munca lor. Nu îmi permit și nu cred că este fair-play. Îl respect pe Vasile și îi urez baftă. Referitor la notițele mele, ele există la fiecare joc.

La meciul cu Dinamo urma să facem schimbări și le-am arătat colaboratorilor mei ce modificări de jucători și de pozții în teren vom face. Am făcut asta pentru a avea timp să reconfigureze fazele fixe, ca să câștigăm timp.

ADVERTISEMENT

La Cluj, pe ploaie torențială, era mai greu să mă ‘joc’ cu hârtia și pixul, dar asta e. Nu cred că trebuie să mă justific în fața nimănui. Când vrei să găsești ceva negativ cuiva, îi reproșezi și felul în care strănută”, a declarat Edi Iordănescu pentru Prosport.

Vasile Miriuță: „FCSB juca mai bine înainte”

Imediat după fluierul final al meciului câștigat chiar în minutul 90+7, grație unui penalty transformat de Constantin Budescu, Vasile Miriuță a criticat în termeni extrem de duri jocul vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

Se bucurau de parcă au câştigat Champions League. Te bucuri că baţi aşa Chindia? E o victorie mincinoasă. Nu am nimic cu ei, dar FCSB juca mai bine înainte de Edi Iordănescu.

Echipa arăta mai bine, asta e părerea mea. De mai mult timp am spus, nu e prima dată, şi înaintea meciului cu Chindia am spus că FCSB joacă slab. Hai să zic că pe faza de atac a adus un plus.

Echipa parcă, parcă joacă mai bine pe faza de atac, dar pe faza de apărare sunt groaznici. N-a găsit fundașii. Ba joacă Cristea, ba joacă Miron, ba joacă altul. În stânga la fel.

Un antrenor mare organizează prima dată faza de apărare, să nu iei gol. Au luat multe goluri și de la echipe modeste. Au luat trei goluri de la Hunedoara, echipă de liga a 3-a, două cu Clinceni și 4 cu CFR. Iar Sepsi trebuia să îi bată. A ratat Mitrea 11 metri”, a comentat actualul director tehnic al echipei Minaur Baia Mare.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,05 este cota pentru „peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT