Fotbal intern

Edi Iordănescu acuză maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs la Gaz Metan – Sepsi: „E strigător la cer!”

17.02.2019 | 20:06
Edi Iordanescu acuza maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs la Gaz Metan  Sepsi E strigator la cer

Edi Iordănescu a fost foc și pară după înfrângerea suferită de Gaz Metan Mediaș în compania celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-1, după un gol înscris de Ibrahima Tandia din penalty.  Antrenorul medieșenilor a acuzat prestația arbitrului Istvan Kovacs, cel care a acordat lovitură de pedeapsă pentru un henț în careul Mediașului, dar nu a văzut faptul că unul dintre fundașii lui Sepsi a jucat mingea cu mâna în propriul careu.

„Din punctul meu de vedere e lispă totală de respect și lipsă totală de decizie. Nu poți să iei astfel de decizii. Știu că avem 14 meciuri cu o singură victorie, avem problemele noastre, dar nu poți să iei astfel de decizii. Știu că a fost henț și pentru ei, dar a fost și pentru noi. Am inventat efectiv fundași laterali”, a vorbit Edi Iordănescu, la Digi Sport Tv.

Edi Iordănescu a vorbit despre arbitrajul lui Istvan Kovacs, după partida cu Sepsi

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș a vorbit și despre toată presiunea pe care cei de la Sepsi au pus-o înaintea partidei„Pe lângă toate problemele astea, vine această situație total neplăcută și nu înțeleg de ce se iau astfel de decizii, când efectiv alimentezi suspiciunile și vorbele astea dinainte de meci. Ați văzut ce atmosferă s-a creat și ați văzut ce s-a strigat pe stadion. Nu sunt de acord cu tentele astea în care se îndreaptă fotbalul. Nu este OK și nu sunt de acord cu acest lucru. Au fost decizii care nu s-au luat în aceeași măsură. Sunt încă tânăr și am învățat că trebuie și eu ca la următorul meci să țip încă de luni și să cer tot felul de lucruri.”

Iordănescu jr. a continuat să își spună nemulțumirile față de brigada condusă de Istvan Kovacs: „S-a creat toată această tensiune și m-am trezit cu singurul arbitru care nu trebuia să fie chemat la această partidă. Sunt sigur că e o brigadă de calitate, dar una e una și alta-i alta. Pentru mine este strigător la cer! Urmează să intrăm în play-out. Eu nu am antrenat niciodată în play-out, o să fie o experiență nouă pentru mine.”

După acest meci, Gaz Metan Mediaș a rămas la 29 de puncte și practic ratează play-off-ul în Liga 1 Betano.