Fotbal intern

Edi Iordănescu la FCSB?! Reacția lui Anghel Iordănescu pentru FANATIK după ce a vorbit cu Gigi Becali

24.12.2018 | 16:02
Edi Iordanescu la FCSB Reactia lui Anghel Iordanescu pentru FANATIK dupa ce a vorbit cu Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat că Dan Alexa și Mihai Teja sunt în pole-position pentru a veni în locul lui Nicolae Dică la FCSB. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că oamenii lui Gigi Becali au luat legătura cu Mihai Teja, pe care l-au informat ce salariu va avea la FCSB, dar și că patronul s-a întâlnit în cursul zilei de duminică și cu Dan Alexa.

Ambele informații FANATIK au fost confirmate de Becali, care a spus că pe lista sa se mai află un nume, cu care încă nu a negociat și nu vrea să-l dezvăluie. Ca indiciu, Gigi a spus că „o să se supere dacă spun ceva, pentru că îl cunosc și am vorbit cu tatăl lui”.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu despre „Edi Iordănescu la FCSB”: „El și Gigi Becali știu ce au de făcut!”

FANATIK a scris a doua zi după meciul FCSB – CFR Cluj 0-2, care i-a semnat sentința lui Nicolae Dică, faptul că a mai apărut un nume surpriză pe lista lui Becali, acesta fiind Edi Iordănescu. Astfel că o discuție cu tatăl acestuia, Anghel Iordănescu, chiar dacă una scurtă fiind ziua de Ajunul Crăciunului, lasă de înțeles că Becali l-a căutat pe Puiu în legătură cu subiectul „Edi la FCSB”.

Edi Iordănescu la FCSB. Gigi Becali a discutat cu Anghel Iordănescu
Edi Iordănescu a antrenat ultima oară CFR Cluj, având în acest moment și câteva oportunități în străinătate

Chiar sunt la masă cu familia acum și vreau să mă înțelegeți. Eu nu pot să vă spun ce m-a rugat domnul Gigi Becali, pentru că nu este vorba de mine. Despre venirea lui Edi Iordănescu la Steaua puteți vorbi doar cu domnul Gigi Becali și cu domnul Edi Iordănescu. Ei doi știu ce au de făcut. Eu și Gigi Becali vorbim des, despre fotbal, despre jucători, despre transferuri, dar nu pun eu antrenor la Steaua. Nu mă ocup cu așa ceva. Vă mulțumesc și Sărbători fericite la toată lumea!”, a fost reacția exclusivă a lui Anghel Iordănescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Edi Iordănescu la FCSB. Gigi Becali a discutat cu Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu a antrenat ultima oară naționala României la Euro 2016

Nici Meme Stoica nu s-ar opune variantei Edi Iordănescu!

Gigi Becali i-a întrebat pe cei cu care se consultă despre variantele de antrenor și a ascultat părerile fiecăruia. Apropiații patronului povestesc că inclusiv Meme Stoica, omul care a avut mai multe contre cu Edi Iordănescu, nu s-a opus acestei variante, Gigi rămânând ușor surprins de reacția lui MM.

meme stoica edi iordanescu
Meme Stoica și Edi Iordănescu au mai colaborat pentru o perioadă la roș-albaștri

Managerul sportiv i-ar fi transmis lui Gigi Becali că el crede că Edi s-ar putea impune fără probleme în vestiarul de acum al roș-albaștrilor. Este foarte posibil ca Gigi și Edi să se întâlnească și să discute zilele acestea, pentru că patronul vrea să numească noul antrenor după Sărbători.

ADVERTISEMENT
  • 6 puncte sunt în acest moment între CFR Cluj și FCSB, cu 5 etape înainte de finalul sezonului regulat
  • 1 meci a antrenat Edi Iordănescu în actuala ediție de campionat, el fiind antrenorul principal al campioanei CFR în prima etapă, 1-1 la Cluj cu FC Botoșani