Sport

Edi Iordănescu, laude pentru Gigi Becali după victoria din derby: „Are o atitudine exemplară!”

Edi Iordănescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj de mulțumire după meciul cu Dinamo.
13.09.2021 | 13:00
Edi Iordanescu laude pentru Gigi Becali dupa victoria din derby Are o atitudine exemplara
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus categoric în fața celor de la Dinamo, scor 6-0, în derby de România. La câteva ore după meci, Edi Iordănescu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare în care le mulțumea suporterilor și remarca atitudinea exemplară a lui Gigi Becali.

Edi Iordănescu: „Un moment important pentru noi, dar rămâne doar un moment”

Antrenorul celor de la FCSB este de părere că victoria din derby semnifică un moment important pentru echipa lui Gigi Becali, dar trebuie lăsat în trecut pentru că în etapa a 9-a „roș-albaștrii” vor evolua la Craiova cu FC U.

ADVERTISEMENT

„Un moment important pentru noi, dar un moment. Sâmbătă la Craiova jocul va începe de la 0-0 și nimic nu garantează că vom avea succes acolo.
Trebuie să „facem” săptâmâna asta așa cum trebuie. Cu toate astea văd 3 câștiguri esențiale după jocul de aseară:

1. Suporterii!! Le mulțumesc din suflet pentru că au venit alături și pentru modul cum au susținut echipa. Aveau și ei nevoie de o astfel de bucurie și doar printr-o conexiune totală echipă-suporteri, putem crește și putem performa. ÎMPREUNĂ.

ADVERTISEMENT

2. Moral!! E o victorie de moral, dar avem un drum foarte greu în față și în momentele mai grele trebuie să rămânem uniți.

Mai ales la greu. Dar echipa avea nevoie de un astfel de moment și îmi doresc să transformam acest moment într-o fundație stabilă.

ADVERTISEMENT

3. Patronul !! Îi mulțumesc public pentru suport, pentru încredere, pentru că se ține de tot ce mi-a promis, pentru că e lângă echipă, pentru că ne ajută și pentru că ne și INSPIRĂ !!

Fără Patron lângă noi, nu o să o scoatem la capăt. Știe tot ce se întâmplă la echipă, oră de oră, minut de minut și ăsta este un lucru firesc. Dar atitudinea dânsului este exemplară și echipa simte asta. ??”, a fost mesajul postat de Edi Iordănescu pe pagina sa oficială de Facebook

ADVERTISEMENT

Reacția lui Edi Iordănescu după derby-ul FCSB – Dinamo

După victoria zdrobitoare din derby, Edi Iordănescu a surprins pe toată lumea cu reacția moderată pe care a avut-o la declarații, considerând că diferența de scor e pentru suporteri, deoarece punctele câștigate sunt tot trei.

”Am căutat victoria, punctele, nu m-a interesat foarte tare proporțiile scorului. Jocul a fost în multe momente foarte bun, dar trebuie să fiu echilibrat și să mă gândesc la ce urmează.

Am bătut un Dinamo care astăzi este jos, dar este un club de care avem nevoie, cu suporteri frumoși. Fotbalul românesc are nevoie de un Dinamo puternic, de un Rapid puternic”, a declarat Iordănescu jr. la Digi Sport Special.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – FCSB: 2,05 este cota pentru „total goluri FC U Craiova: sub 0,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT