Fotbal intern

Edi Iordănescu, liber spre FCSB! Probleme la Mediaș. “Nu pot să-mi asum responsabilitatea pentru lucruri pe care eu nu le fac! E posibil să aleg alt drum!”

30.08.2019 | 20:28
Edi Iordanescu liber spre FCSB Probleme la Medias Nu pot sami asum responsabilitatea pentru lucruri pe care eu nu le fac E posibil sa aleg alt drum

Edi Iordănescu a susținut o conferință de presă înaintea meciului pe care Gaz Metan Mediaș îl va juca pe teren propriu cu Poli Iași, sâmbătă, 31 august, ora 15.30, în etapa a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar antrenorul care a fost dorit de FCSB în această vară a lăsat să se înțeleagă că se gândește să plece de la formația din Mediaș.

Edi Iordănescu, liber spre FCSB în vară

Edi Iordănescu a dezvăluit că dorește să încerce să califice echipa în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1, iar apoi se va despărți de formația din Mediaș. Mai mult, antrenorul susține că vrea să facă performanță și că nu își poate asuma responsabilitatea pentru lucrurile pe care el nu le face la Gaz Metan.

„Să ne îndeplinim obiectivul, să intrăm în play-off, după care, din vară, cu tot regretul, probabil că e posibil să alerg un alt drum, fiindcă eu îmi doresc performanţă, îmi doresc continuitate, îmi doresc lucruri organizate şi aşezate şi nu pot să-mi asum responsabilitatea pentru lucruri pe care eu nu le fac”, a spus Edward Iordănescu, conform TV Telekom Sport.

Edi Iordănescu urmărind un meci jucat de Gaz Metan Mediaș în Casa Pariurilor Liga 1

Edi Iordănescu, semnal de alarmă

Deși a anunțat că șansele ca să plece de la Gaz Metan Mediaș la finalul sezonului 2019 – 2020 sunt mari, Edi Iordănescu a cerut să aibă liniște la echipă și a tras un semnal de alarmă. „Apelul meu acesta este: să strângem rândurile, să ne organizăm aşa cum trebuie şi să punem mereu interesul echipei pe primul loc”. 

Edi Iordănescu este antrenorul favorit al lui Gigi Becali, iar relația sa foarte bună cu Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, l-ar putea duce pe banca tehnică a vicecampioanei României la finalul sezonului 2019 – 2020. În prezent, formația finanțată de Gigi Becali este pregătită de Bogdan Argeș Vintilă.